Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Ketolysekuren (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=110)
-   -   Matpakker (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=15053)

slave 24-09-07 09:16

Matpakker
 
Har søkt litt her, og fått noen ideer.

Jeg går som regel på skolen rundt 8-9 dersom jeg ikke forsover meg osv. Jeg trenger 2 måltider, da jeg spiser ca kl.12 og 15, trener kl.16, og er hjemme til middag igjen kl.18.

Dvs jeg har matpakker som ligger i bagen min i 3-6 timer. Maten er verken behagelig å se på, eller særlig god å tygge på (størknet fett, uappetitelig lukt osv.. )

Jeg har til nå hatt 2 forskjellige matpakker, #1: 200gram kjøttdeig, grønnsaker (eggerøre av og til)

#2: salat med stekt kylling.

Dette har jeg oppi tette plastikbokser, men allikevell så smaker, eller ser det appetittelig ut når jeg skal spise dette.

Jeg trenger forslag.

Smula 24-09-07 09:18

Sv: Matpakker
 
Brød med pålegg?
Gammel og god, norsk variant.
For tiden har jeg med meg Ziggy/Nannah-lappene på jobb. Ellers er Torkils nabobrød veldig godt.

Gerd 24-09-07 09:20

Sv: Matpakker
 
Salatboks er ypperlig. :D

slave 24-09-07 10:58

Sv: Matpakker
 
Nå var jeg ute å kjøpe ingredienser for å lage et brød.. mangler bare stekeform osv. Får kjøpe det senere.

Så, kjøpte jeg et brød, et fullkornsbrød. Fra Mestermacher. Ingredienser: Hel og grovmalt rug, cann, salt, havrefiber, gjær.

Næringsinnhold: 100gram
Energi: 163 kcal
Protein: 5,3gram
Karbo: 32.6gram
Fett: 1,3gram

Så, prøver jeg å finne ut hvor mye av disse karbohydratene som er kostfiber. Noen som vet?

Gerd 24-09-07 11:01

Sv: Matpakker
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av slave (Innlegg 341149)
Nå var jeg ute å kjøpe ingredienser for å lage et brød.. mangler bare stekeform osv. Får kjøpe det senere.

Så, kjøpte jeg et brød, et fullkornsbrød. Fra Mestermacher. Ingredienser: Hel og grovmalt rug, cann, salt, havrefiber, gjær.

Næringsinnhold: 100gram
Energi: 163 kcal
Protein: 5,3gram
Karbo: 32.6gram
Fett: 1,3gram

Så, prøver jeg å finne ut hvor mye av disse karbohydratene som er kostfiber. Noen som vet?

Kostfiber er allerede trukket fra. Det er 32,6 gram karber pr 100 gram i brødet.

slave 24-09-07 11:17

Sv: Matpakker
 
Så, jeg kan ikke spise dette brødet. To slike skiver, og jeg vil allerede bryte 20grams regelen.

Begynner å se dystert ut dette her.

Gerd 24-09-07 11:27

Sv: Matpakker
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av slave (Innlegg 341157)
Så, jeg kan ikke spise dette brødet. To slike skiver, og jeg vil allerede bryte 20grams regelen.

Begynner å se dystert ut dette her.

Ja, det finnes ikke kjøpebrød vi på ketolyse kan spise.. Men bak deg et lavkarbobrød som metter veldig godt :)
Pipper: http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=5027 :)

SkinnyToBe 24-09-07 13:44

Sv: Matpakker
 
Eller om du vil ha brød (vanlig brød som du skjerer skiver av):
Lollypopbrød: http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=14627

Lindabtn 24-09-07 14:42

Sv: Matpakker
 
jeg skjønner akkurat hva du mener, sliter også med å finne mat som jeg kan ha med meg på jobb de dagene jeg jobber 10-20.30, ellers også faktisk. Synes det er ekkelt å spise ost som har lugget og blitt svett, og er til og med så kresen at jeg ikke kan spise varm(dvs romtemperert) salat, det er bare ekkelt....
Så jeg kunne godt trengt noen tips jeg også, men vet at ziggy-lapper med et salatblad (ikke det samme som en hel salat asså:p), baconskiver og majones er godt, og det kan godt ligge en stund til jeg skal spise det. Men ellers ligger det en matbutikk 10 meter fra jobben min (den dårligste bunnprisen i hele Norges land, det er jeg sikker på) og der har de en ganske grei salatbar da :o

elle 25-09-07 16:39

Sv: Matpakker
 
Bak den "grove" utgaven av polar-lappene, de var som brød!!:)

Aquarius 25-09-07 17:12

Sv: Matpakker
 
Er det ikke mulig å få låne en liten plass i kjøleskapet på skolen/jobben? Det gjør jeg (på jobben).
Ellers så er Ziggylappene gode.. Var herlig å spise pålegg igjen..

Hva med å ta en litt større matboks og legge et fryseelement i? Da holder den seg i alle fall kald lengre, om ikke hele dagen.. Må ha det i en pose da ellers kan maten bli litt klissete..

Ellers tenker jeg så det knaker jeg også innimellom på hva man skal finne på.
Fint å planlegge ei uke i forveien. Da kan du jo kombinere ingrediensene også..

Håper det går bra!
;)

safran 25-09-07 18:14

Sv: Matpakker
 
Jeg har Lollypopbrødet i fryseren, i skiver. Om morgenen tar jeg opp et par-tre skiver, bruker ostehøvel på kaldt smør og legger på. Og så ost eller kjøtt oppå der. Etter noen timer er brødet passe tint til å spise, uten at osten er uggen.

Gamla 26-09-07 00:56

Sv: Matpakker
 
Jeg vender stadig tilbake til disse;"Eggepannekaker" :Visp ett egg og stek det på ganske varm panne.- snu "pannekaka og avkjøl. Lag gjerne opp flere. (Hele oppskriften består kun av det ene egget). Kan oppbevares i kjøleskapet i 2- 3 dager. Enkelt og veldig godt.
De smaker godt med det meste av lavkarbopålegg på og egner seg veldig godt som niste. ;)
Rolls (se oppskrift i forumet her) likner noe på Ziggys lapper og var min store hjelp i nøden første gang jeg gikk på Atkins.:D


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 12:19.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no