Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Ketolysekuren (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=110)
-   -   Det blir vel litt mye karb. i taco (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=16920)

Gunhild 19-01-08 17:22

Det blir vel litt mye karb. i taco
 
... dersom man bruker de ferdige krydderbl. ?

Eller kan jeg bruke tacokrydder som er i krydderglass?

Tusen takk til de som gidder å svare en uerfaren ketolyser:o

Gerd 19-01-08 17:32

Sv: Det blir vel litt mye karb. i taco
 
Jeg bruker tacokrydder på glass som oftest :ja:

Ellers så bruker jeg first price sin som har 60,1g karber pr 100 g. det er 35g i posen og det blir 21,35g karber. Steker du 1 pose med 500g kjøttdeig, blir det ikke sååå ille :) Spiser du 100 g kjøttdig så blir det ca 4,3 karber :)

Lindabtn 19-01-08 17:34

Sv: Det blir vel litt mye karb. i taco
 
Det er mye karb i tacopulver, men det er jo ikke mye pulver i en pose. Det jeg pleier å gjøre er å ta halve posen med pulver og 1\3 av et glass med tacosaus (den uten sukker) i kjøttdeigen. Da blir det ikke fult så mye karb, og forresten så spiser du jo ikke all kjøttdeigen av gangen :p
Mange bruker krydderet fra blackboy som heter tacokrydder. Men for meg somer en evig tacoelsker mener det ikke kan SAMMENLIGNES i det hele tatt :p

God taco :klem:

Lindabtn 19-01-08 17:35

Sv: Det blir vel litt mye karb. i taco
 
Gerd kom meg i forkjøpet der gitt :p

Kanutten 19-01-08 17:35

Sv: Det blir vel litt mye karb. i taco
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Lindabtn (Innlegg 390115)
Det er mye karb i tacopulver, men det er jo ikke mye pulver i en pose. Det jeg pleier å gjøre er å ta halve posen med pulver og 1\3 av et glass med tacosaus (den uten sukker) i kjøttdeigen. Da blir det ikke fult så mye karb, og forresten så spiser du jo ikke all kjøttdeigen av gangen :p
Mange bruker krydderet fra blackboy som heter tacokrydder. Men for meg somer en evig tacoelsker mener det ikke kan SAMMENLIGNES i det hele tatt :p

God taco :klem:

Tacosaus UTEN sukker?? Hvor da???

Gunhild 19-01-08 17:38

Sv: Det blir vel litt mye karb. i taco
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Gerd (Innlegg 390112)
Jeg bruker tacokrydder på glass som oftest :ja:

Ellers så bruker jeg first price sin som har 60,1g karber pr 100 g. det er 35g i posen og det blir 21,35g karber. Steker du 1 pose med 500g kjøttdeig, blir det ikke sååå ille :) Spiser du 100 g kjøttdig så blir det ca 4,3 karber :)

Tusen takk for svar Gerd :D
Jeg har faktisk kjøpt det fra first price, men jeg feiga ut alikevel og gikk for varianten jeg har på glass..... den er dog fra Sverige og det står ingenting på den hvor mye karb. den inneh. Det står da at det er druesukker i den så noe karb. er det sikkert i den også.... Bruker litt mindre enn normalt og sper på med litt hv.løk og masse:eek::eek: pepper. Dette blir nok nam... (tacosalat på meg og vanlig taco i skjell på resten av fam:)

Gleder seg til lørdagskos nå:D

Gunhild 19-01-08 17:43

Sv: Det blir vel litt mye karb. i taco
 
hehe... og TUSEN TAKK for svar til dere andre.

Det kom visst noen svar mens jeg drev å skrev mitt svar.

Er så glad:D for at det finnes så mange hjelpsomme mennesker her inne. Gjør hele "opplegget" så mye enklere.... Tusen takk :)

Lindabtn 21-01-08 13:43

Sv: Det blir vel litt mye karb. i taco
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Kanutten (Innlegg 390117)
Tacosaus UTEN sukker?? Hvor da???

Tacosausen fra santa maria tex mex er uten sukker :D

Kanutten 21-01-08 19:40

Sv: Det blir vel litt mye karb. i taco
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Lindabtn (Innlegg 391075)
Tacosausen fra santa maria tex mex er uten sukker :D

Har den færre karber enn first price sin da??

Safir 21-01-08 21:31

Sv: Det blir vel litt mye karb. i taco
 
Jeg lager selv, krydder på glass smaker ikke skikkelig taco.

Nå tar jeg det "på feelingen", men i begynnelsen fulgte jeg denne oppskriften (vet ikke hvem her inne som har postet den):

2 ts salt
2 ts cumin (fås kjøpt i innvandrerbutikker)
1/2 ts koriander
1/2 ts chilipulver
1/2 ts hvitløkspulver
1 ts paprikapulver
litt pepper

Veggpryd 21-01-08 21:35

Sv: Det blir vel litt mye karb. i taco
 
Takk, Safir! Den kommer jeg til bruke! :)


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 02:44.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no