![]() |
Brød
Hei allesammen! :)
Ønsker å få vite hvilket brød som er best. Klart at dette er smak og behag, men har lyst å lage ett brød som ligner mest mulig på et vanlig grovt brød.. Har gått på ketolysekuren i 3 mndr nå og ennå ikke laget et eneste brød. Derfor begynner jeg å bli litt sulten på det. Det har etterhvert begynt å gå ut over min datter sine fiberrik med solsikke! (NAM!!) Men altså: et brød som til og med en som ikke går på ketoøyse kan like? Noen tips å komme med noen? :) |
Sv: Brød
Jeg har ikke prøvd mange av brødoppskriftene,
men har testet både med og uten soyaprotein. Hatt med på jobb og testet på kolegaer ;) http://forum.lavkarbo.no/showpost.ph...66&postcount=2 dette falt godt i smak og et par av de bruker det til vanlig. Fint for magen også sier de :) Jeg liker det også veldig godt, men jeg har funnet ut at jeg ikke er så kresen etter noen år på lavkarbokost :D |
Sv: Brød
det brødet høres jo veldig godt ut da! Ikke så mye linfrø og greier... men vet du hvor mye carbo det er i hele brødet? og blir det fast og fint, eller er det sånn som detter lett fra hverandre? :)
|
Sv: Brød
detter litt fra hverandre, men ikke sånn at det ramler helt fra hverandre, helt fint å ha i handa med masse pålegg på ;)
mener det er ca 30 karber i hele brødet. |
Sv: Brød
takk Distrea :) Skal prøve å lage dette brødet jeg:D
Tar gjerne imot flere forslag! Om noen har oppskrift på brød uten melkeprodukter i, blir x-svogeren min kjempeglad også! |
Sv: Brød
|
Sv: Brød
helt enig med Bayone, Lollypopbrødet er digg!:)
|
Bakemiks-brødet
Heia
Jeg baker brødet som står på Bakemiks-boksen og er råfornøyd med det. Det henger godt sammen - og blir like bra hver gang. Ganger oppskrifta med 3 og det blir 3 brød. Bakemiks får man kjøpt på www.ketolyse.no - og selv om det blir "dyre" brød, så synes jeg smaken er viktigst. Min mann elsker det brødet. Vi baker ellers Ingers Rugbrød, men det var før vi startet kuren - og han synes Bakemiks-brødet er like godt som det. MEN vi liker grove brød da. Hver skive blir mellom 1 og 2 karber avhenging av hvor tykt man skjærer skivene. Det er bl.a valnøtter i brødet. Soyaprotein kan også brukes, men bakemiks er nesten uten bismak... Musa |
Sv: Brød
Okei :) takker! Har bakemixen her jeg.. ;) bare litt skeptisk til å sette i gang før jeg har forhørt meg litt rundt. Hvis jeg misslykkes første gangen kommer jeg nok ikke til å gidde å prøve igjen skjønner du. Men takk for tips! Inger rugbrød er jo godt.
|
Sv: Brød
Jeg er veldig glad i mitt eget brød jeg da:
Verdens beste ketolyseBRØD... 1 boks cottage cheese 6 egg 50-100 gr kruskakli 1 stor ts bakepulver 1 ts salt 100 gr soyaprotein 100 gr linfrø 80 gr solsikkefrø (kan sløyfes) 150 gr sesamfrø 1-2 dl vann En god slump MCT - olje Mos cc og egg i en hurtigmixer. Bland deretter alt i en kjøkkenmaskin. Legg bakepapir i bunnen av formen. Smør kantene og strø på frø, så de fester seg i brødet under steking. Hell i deigen og strø frø på toppen..... 1,5 time på 170 grader midt i ovnen. :sikle: Brødet ble 9 cm høyt http://forum.lavkarbo.no/blog_attach...5&d=1194176232 http://forum.lavkarbo.no/blog_attach...6&d=1194176232 DIGG DIGG!!!!!! |
Sv: Brød
PS: de linkene som følger med funker ikke tror jeg
|
Sv: Brød
Takk takk!!:D
Her er det visst bare å sette igang! Men vil gjerne ha flere oppskrifter... ;) |
Sv: Brød
|
Sv: Brød
Joda, har sett litt på de, men så lurte jeg på hvilket som var best, og hvorfor... og om noen hadde lage sine egne gode oppskrifter ;)
Men tusen takk likevel!! :) |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 02:51. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no