![]() |
Hvorfor må en bake med egg?
Lurer veldig på hvorfor en ikke kan bake med gjær? Kjenner at jeg begynner å bli lei/liker ikke det jeg har prøvd å bake med masse egg i :confused:
Hege |
Sv: Forfor må en bake med egg?
For gjær brukes til bakst med mel....og det vil vi ikkje ha:) Men du verden kor godt det lukter...
|
Sv: Forfor må en bake med egg?
Ja, bakverk lukter deilig! Grunnen til at jeg spør er at jeg har fått en med meg på jobben og vi er lei av at alt smaker egg. Og i dag fikk jeg spørsmål om det gikk ann å kutte ut mel med kruskalkli og bruke gjær.
Hege |
Sv: Hvorfor må en bake med egg?
Egg er bindemiddel...
|
Sv: Hvorfor må en bake med egg?
KARDEmomme og kanel kan gi litt av den gode bakeduften :)
|
Sv: Hvorfor må en bake med egg?
Du kan også bytte ut egg med No egg - et eggeerstatningsprodukt. Men er usikker på kh-innholdet her.
|
Sv: Hvorfor må en bake med egg?
Atkins bruker gjær i noen av bakemixene sine (de som ikke fås i Norge, desverre) men jeg vet ikke hva annet som er i dem. Men det er jo mye bakst her inne som ikke smaker egg. :)
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 10:08. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no