![]() |
Jeg fikk ikke til disse Oopsie-roll's
Jeg prøvde å lage oopsi rolls i dag. Men røra ble alt for tynn, de bare fløt ut og ble små pannekaker. Hva gjorde jeg feil?
Jeg rørte sammen eggeplommer og ost og blandet dette forsiktig inn i stivpiskede eggehviter (de var skikkelig stive) Da jeg skulle sette topper, ble det ikke topper for den var helt flytende.... :rolleyes: |
Sv: Jeg fikk ikke til disse Oopsie-roll's ...
viktig at det er store egg, mye eggehvite. Jeg bruker litt bakepulver i når jeg pisker eggehvitene. Deigen blir tynn, men ikke flytende, heller alt utover i langpannen og skjærer opp bier. Får de ikke til å heve seg sånn som jeg ser andre klarer, men de funker godt som underlag for pålegg.
|
Sv: Jeg fikk ikke til disse Oopsie-roll's ...
Nå har jeg prøvd igjen. Tok 4 eggehviter og 3 plommer, siden eggene mine er litt små.
Da ble rolls'a mye bedre, men ikke så høye som Gerd sine... :confused: |
Sv: Jeg fikk ikke til disse Oopsie-roll's ...
Man må for all del ikke røre for mye. Det blir mindre luft i røra for hver eneste runde du tar med sleiva. Heller under-rørt enn over-rørt.
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 15:54. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no