![]() |
Osteblingser
Lag Oopsie-rolls etter oppskrifta. Jeg tok oppi litt smør og salt i tillegg.
Mens de avkjøles, finn fram vaffeljernet og varm opp. Ta to og to oopsier, legg 1-2 skiver ost på hver, og en skive skinke i mellom. Varm de i jernet til osten er smeltet. Kjapt og enkelt, og veldig, veldig godt! :D Jeg har prøvd både med vanlig ost, og med kavli ost både på tube og i skiver. Alt fungerer like bra :ja: |
Sv: Osteblingser
Det må prøves! lenge siden jeg har spist Oopsier nå, tror jeg må smelle sammen en røre snart.
|
Sv: Osteblingser
Åh, jeg kan bare ikke lese sånne tråder! Begynner å fantasere om osteblingser med brie, eller jarlsberg og dijon sennep ... Sukk. Savner ost :o
|
Sv: Osteblingser
er ost en partystopper for deg? :(
uheldig!:mad: |
Sv: Osteblingser
Sitat:
Fløte får jeg vondt i magen av, rømme og ost går greit i små mengder -men ikke om jeg vil ned i vekt :(. Osten skal nok få en moderat gjenkomst når jeg er på vedlikehold. |
Sv: Osteblingser
:D Mmmmmmmm. dette må være en super fredagskveldssnack!! Takker for tipset
|
Sv: Osteblingser
Sitat:
|
Sv: Osteblingser
Sitat:
|
Sv: Osteblingser
Et spørsmål: Blir oopsien sprø av å varmes i vaffeljern?? :confused:
Mine oopsier blir ALLTID så "vasne/myke", så jeg spiser ikke dem så ofte lenger... Noen som kan hjelpe meg? Tips mottas med stor takk :) |
Sv: Osteblingser
Den er sprø med en gang hvertfall. De gangene jeg har laget har jeg latt de ligge til dagen etter og hatt med på jobb, så da er de jo myke igjen. men den får uansett litt sånn vaffel-ytre og ikke svampete.
Du kan jo teste litt med steketid i jernet osv. |
Sv: Osteblingser
Sitat:
|
Sv: Osteblingser
Jeg lurer litt på hvordan dette smaker jeg, sånn sammenlignet med ostesmørbrød med kornbrød?
|
Sv: Osteblingser
Det smaker langt unna kornbrød... Smaker kanskje mer som pannekake med ost? Men med annen konsistens. Og det smaker hvertfall lant fra omelett :ja:
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 18:05. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no