![]() |
Holdbarhetstid på kjøtt
Jeg fant her i går en stor indrefilét av svin liggende i matkassen på balkongen... Den har gått ut på dato den 9. nov (er vel 16. i dag?). Første instinkt var å la den gå i søpla, men den ser helt fin ut og den lukter absolutt ingenting. Hva tror dere, skal vi tørre å ha dette til middag i dag?
|
Sv: Holdbarhetstid på kjøtt
Hvis den er vakumpakket er det ikke noe problem. Og du kjenner på lukta når du åpner om den er ok :ja:
|
Sv: Holdbarhetstid på kjøtt
Den har ikke vært vakuumpakket, bare sånn vanlig isoporbunn med gladpack på. Ah. Jeg tror vi prøver, jeg. I verste fall så får vi bare hive det og finne noe annet.
|
Sv: Holdbarhetstid på kjøtt
Som sagt kjenner du det fort på lukta :ja:
|
Sv: Holdbarhetstid på kjøtt
Det smakte i hvertfall helt som det skulle, så vi satser på at det gikk bra.
|
Sv: Holdbarhetstid på kjøtt
Sitat:
Ellers var det en vetrinær som sa en gang at "Man kan ete fanden sjøl, bare man steker og koker ham lenge nok". Det gjelder nok for mat som er litt over dato også ;) |
Sv: Holdbarhetstid på kjøtt
Det er en "best før"-dato ikke en "råtten etter"-dato. Nesa og smaken er de beste til å vurdere om mat er dårlig eller ikke.
(Mørning av kjøtt er jo i grunnen å la det råtne litt, da...) |
Sv: Holdbarhetstid på kjøtt
Så lenge det ikke er grønt belegg, og likta er god er det OK. Hvis den kommer etter deg når du åpner kjøleskapet er det i grenseland :p
Mvh Grovsnus Ha en fin biff |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 07:24. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no