Søk i lavkarbosidene:
Tilpasset søk
Gå tilbake   Lavkarbo.no :: Karbojunkie > Utenfor tema > Generell diskusjon

Holdbarhetstid på kjøtt

Generell diskusjon Ordet er fritt.

Del denne siden:

Svar
 
Trådverktøy
Gammel 16-11-09, 14:49   #1
Serenio
Medlem
 
Medlem siden: Sep 2009
Hvor: Oslo
Innlegg: 143
Serenio er på en erverdig vei

Holdbarhetstid på kjøtt

Jeg fant her i går en stor indrefilét av svin liggende i matkassen på balkongen... Den har gått ut på dato den 9. nov (er vel 16. i dag?). Første instinkt var å la den gå i søpla, men den ser helt fin ut og den lukter absolutt ingenting. Hva tror dere, skal vi tørre å ha dette til middag i dag?

Serenio er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Vektoperert (DS i 2003) men vil gjerne leve LCHF Svar med sitat
Gammel 16-11-09, 14:57   #2
Carisma
Seniormedlem
 
Carisma sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2004
Hvor: Harestua
Alder: 48
Innlegg: 16.055
Carisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastisk

Sv: Holdbarhetstid på kjøtt

Hvis den er vakumpakket er det ikke noe problem. Og du kjenner på lukta når du åpner om den er ok

__________________
Persistance pays!
Carisma er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat
Gammel 16-11-09, 15:02   #3
Serenio
Medlem
 
Medlem siden: Sep 2009
Hvor: Oslo
Innlegg: 143
Serenio er på en erverdig vei

Sv: Holdbarhetstid på kjøtt

Den har ikke vært vakuumpakket, bare sånn vanlig isoporbunn med gladpack på. Ah. Jeg tror vi prøver, jeg. I verste fall så får vi bare hive det og finne noe annet.

Serenio er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Vektoperert (DS i 2003) men vil gjerne leve LCHF Svar med sitat
Gammel 16-11-09, 15:02   #4
Carisma
Seniormedlem
 
Carisma sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2004
Hvor: Harestua
Alder: 48
Innlegg: 16.055
Carisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastisk

Sv: Holdbarhetstid på kjøtt

Som sagt kjenner du det fort på lukta

__________________
Persistance pays!
Carisma er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat
Gammel 16-11-09, 17:27   #5
Serenio
Medlem
 
Medlem siden: Sep 2009
Hvor: Oslo
Innlegg: 143
Serenio er på en erverdig vei

Sv: Holdbarhetstid på kjøtt

Det smakte i hvertfall helt som det skulle, så vi satser på at det gikk bra.

Serenio er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Vektoperert (DS i 2003) men vil gjerne leve LCHF Svar med sitat
Gammel 16-11-09, 17:38   #6
Gracella
Seniormedlem
 
Gracella sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Finnmark
Innlegg: 2.881
Gracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt av

Sv: Holdbarhetstid på kjøtt

Opprinnelig lagt inn av Serenio, her.

Det smakte i hvertfall helt som det skulle, så vi satser på at det gikk bra.

Er det ikke slik de mørner kjøtt, da?? Lar det henge kjølig i lange tider??

Ellers var det en vetrinær som sa en gang at "Man kan ete fanden sjøl, bare man steker og koker ham lenge nok". Det gjelder nok for mat som er litt over dato også

__________________
”Hvis det ikke er meningen at vi skal spise dyr, hvorfor er de da lagd av kjøtt?”-Homer Simpson

Gracella
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=29970
Gracella er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ferdig på Ketolyse, nå lavkarbokosthold Svar med sitat
Gammel 16-11-09, 18:51   #7
martefie
Medlem
 
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Østlandet
Innlegg: 276
martefie er en juvelmartefie er en juvelmartefie er en juvel

Sv: Holdbarhetstid på kjøtt

Det er en "best før"-dato ikke en "råtten etter"-dato. Nesa og smaken er de beste til å vurdere om mat er dårlig eller ikke.

(Mørning av kjøtt er jo i grunnen å la det råtne litt, da...)

__________________
Ingenting er umulig for en som er umulig fra før
Prins Umulius
martefie er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Kjernesunnere for hver dag... Svar med sitat
Gammel 17-11-09, 10:51   #8
Grovsnus
Medlem
 
Grovsnus sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2008
Innlegg: 460
Grovsnus er virkelig snillGrovsnus er virkelig snillGrovsnus er virkelig snillGrovsnus er virkelig snill

Sv: Holdbarhetstid på kjøtt

Så lenge det ikke er grønt belegg, og likta er god er det OK. Hvis den kommer etter deg når du åpner kjøleskapet er det i grenseland
Mvh Grovsnus
Ha en fin biff

Grovsnus er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Er tilbake til en mellomting Ketolyse/Skaldemann Svar med sitat
Svar


Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester)
 

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum

Lignende tråder
Tråd Trådstarter Forum Svar Siste innlegg
Hvor lang holdbarhetstid har egg? Sugarpill Spørsmål og svar 2 28-09-07 11:24
Transfett i kjøtt themonk Generell ernæringsdebatt 15 31-01-07 09:02
Kjøtt og fett. Før og nå Aline Generell ernæringsdebatt 9 20-11-06 11:49
Opplysningskontoret for kjøtt Merete A Lavkarbo generelt 2 22-08-06 02:14
Noe i tillegg til kjøtt? Schpaux Spis deg ned i vekt med Skaldeman 16 01-06-06 00:30


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 19:49.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no