![]() |
Saltinnbakt laks/ørret
Fant denne og syns det hørtes spennende ut!:)
Saltinnbakt laks/ørret En hel laks/ørret med hode, spol og skinn. 1 kg. grovt salt 2-3 laurberblader hvit pepper 3-4 hvitløkbåter 1. Strø grovsalt i langpanna 2. Ta ut innmaten i fisken og fyll den med laurberblader, hvitpepper og hvitløk. 3. Lukk fisken med litt overlapp, så det ikke kommer salt inn i fisken. 4. Dekk hele fisken med salt, stekes i ca 30 min. på 200 g. (kommer an på hvor stor fisk du har) Når fisken er ferdig er det bare å løfte "saltlokket" av. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 05:57. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no