Oppdateringer til SB boken
Så vidt jeg har forstått har ikke den norske oversettelsen fått med seg de siste endringene på South Beach, så her er de:
Fase 1 - Soyaprodukter med opptil 6% fett tillatt (tidligere; opptill 4% fett) - Melkeprodukter tillatt med max 2x125 gram pr dag (melk <1%, soyamelk <6%, kefir <1%, mager yoghurt narurell, ev. Yoplait 0,1%) - Fennikel tillatt - Tomater/cherrytomater tillatt i ubegrenset mengde - Løk tillatt i ubegrenset mengde - Pastramiskinke tillatt Fase 2 - Melkeprodukter tillatt med opptil 7,5 dl/dag på fase 2 og 3 (lett youghurt el semi-lett, med fruktsmak - i tillegg til de fra fase 1 selvfølgelig) - Banan tillatt (max 1 medium stor pr dag) - Gulrøtter tillatt (tidligere; fra fase 3) |
Ah, fritt fram for gulrotstaver med dipp, da!
|
Sitat:
(Jeg ville selvfølgelig ungått det selv om det er 'lov'... :o ) :stortsmil |
Deilig :D Da trenger jeg ikke spise spinaten ren mer, men kan surre den i litt melk som jeg liker.
|
Jepp!! :stortsmil
|
Naturell yoghurt
Det står skrevet mager naturell yoghurt, er det en som er magrere enn den vanlige eller?:confused:
|
Yoghurt mild naturell er mager. den inneholder bare 1,9% fett og 4,6% protein og 6,3% karboh. Altså en lettmelk med høyt tørrstoff...
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 08:52. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no