![]() |
Er cottage cheese egentlig så veldig ok?
I min lavkarbo bok,står det nemlig at man skal unngå den,da den inneholder med KH enn vanlig ost...så igjen; confused :(
er det kansje i oppstartfasen det menes? |
Sv: Er cottage cheese egentlig så veldig ok?
CC har bare 1,9 gram karb pr hundre gram om jeg ikke tar feil. Tine sin norske versjon altså. Spiser du CC i USA må du være påpasselig. De verste typene har 11 karber og de minst karbofiendtlige har ca 3.
CC er i tillegg en ferskost og kan oppleves som en vektstopper for mange. |
Sv: Er cottage cheese egentlig så veldig ok?
Er det Atkins du er på? Jeg ble litt usikker siden du ikke skriver hvilken bok det er og ikke har lagt spørsmålet på Atkins-forumet. Men jeg vet at i Atkins-boka står det at man skal unngå CC i induksjonsfasen ja, de første 14 dagene. Jeg er litt usikker på hvorfor, men om det stemmer det som Cherry over her sier så kan jo det forklare endel.
|
Sv: Er cottage cheese egentlig så veldig ok?
Sitat:
Så kunne man, når man skulle gå over i fasene, introdusere en og en matvare for å se kroppens reaksjon på disse. MEN, teknisk sett er jo ikke CC optimalt på lavkarbo ettersom det er riiimelig magert, uansett. Den som liker og tåler det kan vel spise det, de andre kan jo la være ;) |
Sv: Er cottage cheese egentlig så veldig ok?
Jeg prøver nå bare å kutte ned på karbo. Så da er jeg vel på en lavkarbo kur? ;)
men ang.cottage cheese igjen,- ja,det er nok fordi den er en fersk-ost.... |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 18:45. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no