![]() |
Krise! Hvordan bruke JBKM uten å få klumper?
Jeg får ikke til å bruke JBKM uten at det klumper seg! :eek:
Jeg følger "oppskriften" og putter pulveret i rysteglass med kaldt vann og rister, men når det kommer oppi det varme klumper det seg likevel....:( Selv om jeg rører og rører... Har forsøkt med varmt vann også - ikke nødvendig å si hva som skjedde da...... Hva gjør dere andre? Hvilket blandingsforhold har dere mellom vann og pulver? Rister dere til det blir en slags grå grøt? Når putter dere det oppi resten, mot slutten av koketiden? Er det mulig å putte pulveret direkte oppi maten? (Jeg leste i en oppskrift at noen gjør det). Må løpe og røre i den (klumpete) rømmegrøten, men blir takknemlig for alle svar :D |
Sv: Krise! Hvordan bruke JBKM uten å få klumper?
Hei,
Når det gjelder grøt så bruker jeg stavmixeren… |
Sv: Krise! Hvordan bruke JBKM uten å få klumper?
Leste et tips, tror det var Photobscura, som pleide å ha den i en tesil. Sånn du har løs te i når den skal trekke i vann. Så dunker hun litt i tesilen mens hun rører til hun får passe tykkelse. :)
|
Sv: Krise! Hvordan bruke JBKM uten å få klumper?
Jeg fikk ikke heller det der til, så jeg kjøpte meg en stavmikser. Jeg ble lei av å spise "gele"-klumper.
|
Sv: Krise! Hvordan bruke JBKM uten å få klumper?
Sitat:
Sitat:
Stavmikser har jeg, så kanskje dette må testes ut ved neste grøtlaging. "Freser" dere bare stavmikseren nedi grøten etter at dere har puttet jbk-melet i da, eller? |
Sv: Krise! Hvordan bruke JBKM uten å få klumper?
Sitat:
|
Sv: Krise! Hvordan bruke JBKM uten å få klumper?
Sitat:
|
Sv: Krise! Hvordan bruke JBKM uten å få klumper?
Sitat:
|
Sv: Krise! Hvordan bruke JBKM uten å få klumper?
Sitat:
|
Sv: Krise! Hvordan bruke JBKM uten å få klumper?
Jeg får aldri klumper lengre, jeg fant ut at jeg måtte bruke mer vann i forhold til jbkm' slik at den blir mer flytende når jeg har den i :)
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 12:04. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no