![]() |
Må spørre igjen jeg altså, sorry, men blir dette noe godt tror dere?
400g kjøttdeig av svin
200g karbonadedeig 2 ts salt 2 egg 4 dl fløte 1 ts malt muskat 3/4 ts malt ingefær 1 ts pepper Kan dette bli gode medisterkaker tror dere? Jeg så på en nettside nettopp at medisterkaker ofte var malt svinekjøtt, spedd med storfekjøtt og fløte. Vet denne blir litt magrere, men tror dere jeg vil få en medisterkakelignenes smak og konsistens av dette? Tenkte å kjøre dette i en kjøkkenmaskin :) Marius |
Sv: Må spørre igjen jeg altså, sorry, men blir dette noe godt tror dere?
Høres godt ut, men vær litt tilbakeholden på fløta, altså ikke hell i alt på en gang. Så du ikke får flytende farse, hell i litt og litt. Jeg synes det er godt med litt finhakket( nærmest revet) løk i medister.
|
Sv: Må spørre igjen jeg altså, sorry, men blir dette noe godt tror dere?
Er det en ide og fylle opp riktig mengde fløte og knuse eggene i fløta og så spe litt og litt??
Eller lønner det seg og knuse to egg og ha i for så å spe litt og litt fløte? Marius |
Sv: Må spørre igjen jeg altså, sorry, men blir dette noe godt tror dere?
Jeg kjører deigen og krydderene først, så i med eggene, også fløte til slutt. La deigen tykne mellom hver gang du heller i en slump. For å si det sånn, jeg har endt opp med å lage kjøttbrød og ikke kjøttkaker pga et slikt eksperiment.. Men har du johannesbrødkjernemel eller fiberhusk i hus, så kan du ha i en ts og la deigen stå litt før du steker.
|
Sv: Må spørre igjen jeg altså, sorry, men blir dette noe godt tror dere?
Jepp, har både JBK og Fiberhusk.
Håper jeg slipper dem, for er ikke glad i den glatte smaken som JBK gir. Også synes jeg ofte fiberhusk gjør at man tørker i halsen;) hehe Marius |
Sv: Må spørre igjen jeg altså, sorry, men blir dette noe godt tror dere?
Sitat:
Det kan man jo spise som pålegg også:D Nam nam Det jeg elsket før til frokost var å kjøpe fersk kjøttfarse, smøre ett lag på brødskiva og steike det i panna. Hehe, heelt ferskt. Kalte det for farsebrød:D |
Sv: Må spørre igjen jeg altså, sorry, men blir dette noe godt tror dere?
Sitat:
Har brukt lavkarbobrød samt godt krydret medisterdeig (fra slakteriet på Lena) og stekt i meierismør med en solid osteskive på toppen... har funka det :sikle: |
Sv: Må spørre igjen jeg altså, sorry, men blir dette noe godt tror dere?
Høres fint ut. Og følg rådene om speing.
men hvis du drøyer den litt så er det ikke lenge til billig svineribbe kommer i butikkene. Da skjærer du av det meste av kjøtt og flesk og maler det til medisterdeig/farse. Og ribbene som blir igjen kan du bruke til spear-ribbs. Ha ei god ribbe Mvh Grovsnus |
Sv: Må spørre igjen jeg altså, sorry, men blir dette noe godt tror dere?
Sitat:
Nam nam |
Sv: Må spørre igjen jeg altså, sorry, men blir dette noe godt tror dere?
Sitat:
Kunne tenkt meg å prøvd ett lyst brød, som knutteloff, men hørt det er vanskelig å få bra. Men sleng ut brødet du bruker, kanskje det er godt? Blir det sprøtt i panna? Marius |
Sv: Må spørre igjen jeg altså, sorry, men blir dette noe godt tror dere?
Har brukt dette brødet :) Har skivene blitt litt bløte har jeg tatt dem i brødristeren, fungerer utmerket!
Skivene har fått en sprø skorpe i stekepanna og dryppet av meierismør - knallgodt! :p Tror jeg må bestille mer medisterdeig, ble skikkelig fysen gitt ;) |
Sv: Må spørre igjen jeg altså, sorry, men blir dette noe godt tror dere?
Sitat:
Marius |
Sv: Må spørre igjen jeg altså, sorry, men blir dette noe godt tror dere?
Da får du prøvesmake frøa og droppe de du ikke liker ;)
Vet Nannah har et lyst søndagsbrød , har du forsøkt det? |
Sv: Må spørre igjen jeg altså, sorry, men blir dette noe godt tror dere?
Sitat:
Marius |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 03:59. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no