![]() |
Turmat
Her kan du legge inn gode tips til turmat som er enkelt å ta med i sekken og gjerne tilberede på bålet.
|
Sv: Turmat
- Pølser med bacon surret rundt.
- Pølser med deig laget av glutenmel surret rundt. Glutenmelet gjør at deigen ikke blir så porøs og dermed holder seg fast rundt pølsa. - Eller bare deig rundt en pinne. - Grillspyd av ymse slag. - Kjøttboller/burger. - Ost. (Men da må du følge med samt være kjapp i vendinga.) - Fisk i folie sammen med grønnsaker. |
Sv: Turmat
Turmat:
Ta med på flaske,røre til lapper: 4posj: 6 egg 1 beger cottagecheese 2 dl havregryn 1ts kanel 1 ts honning 75 g smeltet smør Mikses med satvmikser og helles på flaske. Veldig kos å steke i panne på bålet. Ta med en boks med bær og litt splenda. Nam-nam |
Sv: Turmat
Osteburger med bacon
Burgere stekes på forhånd hjemme,varmes i panne på bålet,ta på ost til slutt,ha litt alu-folie over så osten får smelte. Stek becon å server ved siden av som tilbehør. Server med hjemmelaget dressing og salat,løk. Karbonader:ca 8 stk 500 g karbonadedeig 1/2 finhakket løk 1 båt finhakket hvitløk 2 egg 4 ss fløte 2 ss ketchup uten sukker salt,pepper,grillkrydder Hamburgerdressing: 1 dl Creme fraiche 3 ss majones 3 ss ketchup Smank til med: dill salt pepper splenda |
Sv: Turmat
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 22:00. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no