![]() |
Syns det er vanskelig å beregne porsjoner!
Nå har jeg gått en uke på katolyse dietten, å jeg er egentlig ganske fornøyd med at jeg slipper å gå sulten. Men kan man egentlig spise for mye? Kan det bli litt mye fett? Her trenger jeg hjelp! Jeg er så redd for å spise for mye, så legger jeg på meg i steden for å gå ned i vekt:( Jeg syns ikke selv jeg spiser for mye, men..... Man vet jo aldri....
|
Sv: Syns det er vanskelig å beregne porsjoner!
Du skal spise deg behagelig mett, enkelt og greit ;)
Det er mer vanlig å spise for lite fett, fort gjort å gå litt i den fella :) Om du legger ut en typisk dagsmeny får kommentarer på hvordan det ser ut, om du vil det? |
Sv: Syns det er vanskelig å beregne porsjoner!
Sitat:
|
Sv: Syns det er vanskelig å beregne porsjoner!
Sitat:
Frokost: Eggerøre eller speile egg med bacon, isbergsalat og agurk Lunsj: Noe tilsvarende frokost, men små endringer her og der. Middag: Rent kjøtt, med enten salat eller grønnsaker til (ikke de "usunne" grønnsakene) Kanskje litt rømme eller creme fresh til, eller sjy fra kjøttet Kveldsmat: Hjemmelaget lavkarbo knekkebrød med ost og tomat eller noe liknende. Om jeg blir veldig fysen visper jeg litt fløte med noen få dråper natreen i, samt noen dråper romessens, måler selvfølgelig fløten, slik at det ikke blir for mye. Hva syns du? |
Sv: Syns det er vanskelig å beregne porsjoner!
Sitat:
Ja du mener at jeg kan spise når jeg er sulten Gerd? Er veldig redd for at det skal bli for mye.... Takk for all hjelp! |
Sv: Syns det er vanskelig å beregne porsjoner!
Jeg synes det ser ut som litt lite fett og at du kanskje kan bytte ut agurk/isbergsalat med litt mørkere salat-typer med mer næring.
Utover det: bra! :D |
Sv: Syns det er vanskelig å beregne porsjoner!
Sitat:
Husk at slik som iseberg og agurk er lite næring i, mest vann :ja: |
Sv: Syns det er vanskelig å beregne porsjoner!
Sitat:
|
Sv: Syns det er vanskelig å beregne porsjoner!
Sitat:
|
Sv: Syns det er vanskelig å beregne porsjoner!
Sitat:
|
Sv: Syns det er vanskelig å beregne porsjoner!
Sitat:
|
Sv: Syns det er vanskelig å beregne porsjoner!
Sitat:
En vanlig feil er å spise for lite, både av karber og fett :ja: |
Sv: Syns det er vanskelig å beregne porsjoner!
Sitat:
Jeg tror også jeg må vende meg til at jeg føler meg mere mett på ketolyse, for nå går jeg å føler meg litt sånn småmett hele tiden, selv om jeg ikke spiser hakket mer enn jeg spiste før i mengde. Jeg har masse produkter som er 0 eller 1 karb, der i blant en del oster... Jeg holder meg totalt unna frukt og bær, selv om jeg spiste masse av det før. Jeg har gått fra en vanvittig karbo rik kost til ketose... Å det merker kroppen min godt! Jeg spiste sikkert 250 karbo daglig. Gubben er baker, så tenk alt det gode han hadde med i hus.. Samt pasta, masse pasta! |
Sv: Syns det er vanskelig å beregne porsjoner!
Sitat:
Som snacks.... ikke så ofte jeg har behov for det, men er veeeldig glad i ostekjeks :D Legg osteskive i microen, enten type Norvegia med litt krydder på, og kjør det på fullt i snaut 2 min. 1min 45 sek på vår. De blir helt sprø og er rågode! Dypp gjerne i rømme... :sikle: Eller ulike typer Tafellost eller skivet ost med feks bacon, inn i micron i 2 min og VOILA har du noe som er knallgodt under pålegget! Baconcrisp er digg, bruker helst Maaruds Gameldags fleskesvor (eller hva de nå heter igjen disse små posene), bare sjekk bakpå posen at du ikke tar en varaint med masse karbo! Hender jeg tar litt 70% sjoko, lager lavkarbo Troikabiter, sjokolademousse, kakao kokt på kokosmelk osv osv :D |
Sv: Syns det er vanskelig å beregne porsjoner!
Sitat:
Lavkarbo troika biter?? Oppskrift please!:D |
Sv: Syns det er vanskelig å beregne porsjoner!
Sitat:
|
Sv: Syns det er vanskelig å beregne porsjoner!
Sitat:
Skal finne Troika-oppskriften til deg jeg.... Troika-biter: Marsipan: 3 ss mandelmel (eller male madler selv) 3 ss sukrin litt vaniljepulver eller vaniljeessens eventuelt noen dråper mandelessens (jeg foretrekker mandelessens) 1-1,5 eggehvite Gelelaget: En pk Heistad bringebærgele, rørt ut i ca 3/4-1 dl kokende vann. Vent til den er kald og tøm den over marsipanen. Event lage gelè av Fun Light saft og gelatin :) Trøffel-laget: 1/2 dl fløte - kokes opp Smelt ca 65-70 g 70% sjokolade (eller sukkerfri) i fløten Ta av varmen, tilsett litt Splenda (1 ts?) og litt kakao (ca like mye?) Og ca 40 g usaltet smør. Rør til smøret er smeltet, avkjøles deretter i vannbad til den "samler seg" og tykner litt. Vent til den kjølner og tøm den over marsipan og gele Om du vil ha sjokoladetrekk smelter du 70% sjokolade (eller sukkerfri) og litt smør uten salt (ca 50 g og 1/2 ts) i vannbad. Snu geletrøflene i sjokoladen med to gafler, sett på matpapir og så i kjøleskap. Jeg bruker ikke sjokoladetrekk, synes det er nok som det er ;) |
Sv: Syns det er vanskelig å beregne porsjoner!
Jeg tror jeg må inn her og abonnere jeg :)
Det ser ut til at vi spiser ganske likt, så dermed gjør vi kanskje samme feila også? (Og så har jeg så veldig lyst på Troika) |
Sv: Syns det er vanskelig å beregne porsjoner!
Sitat:
|
Sv: Syns det er vanskelig å beregne porsjoner!
Kjøp de store pakkene med Fiberhusk.
På "min" Mega koster 100g 51 kr, og 300g loster 85,_!!! Du finner dem i glutenfri-hylla, forresten |
Sv: Syns det er vanskelig å beregne porsjoner!
søkte på Troika oppe til venstre her (google-søk) og da kom opp disse trådene http://lavkarbo.no/sokeresultat?cx=p...1&q=troika#941
Kjapp måte å søke på :ja: |
Sv: Syns det er vanskelig å beregne porsjoner!
Sitat:
|
Sv: Syns det er vanskelig å beregne porsjoner!
Du er en engel du, Gerd!
(Og nå oppdaga jeg det nye søkefeltet også!) |
Sv: Syns det er vanskelig å beregne porsjoner!
Sitat:
|
Sv: Syns det er vanskelig å beregne porsjoner!
Sitat:
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 16:49. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no