![]() |
Laks- og torsketerrin
Når man går amokk i fiskedisken kan en stor laks og en god torskefilet bli til så mangt og jeg har eksperimentert litt.
Denne gangen vil jeg prøve meg på noe i form. Også denne varianten er så godt som ren fisk, fin måte å f.eks få motvillige barn til spise fisk på. 400 gram laks 250 gram torskefilet 1 egg 1 ts fiberhusk 3 vårløk salt pepper muskat (1/2 ts) Jeg kjører litt over halvparten av hver fiskesort raskt i blenderen, bare noen sekunder. Den blir da veldig grovmalt. Resten av fisken deles i små terninger og blandes sammen med 1sammenpisket egg, krydder og finhakket vårløk. Deigen har jeg deretter i en brødform av silikon. Formen settes i ovnen ved 175 grader og steker i ca 40 min. Serverer den sammen med brokkoli og kokt eller grillet asparges. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 11:23. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no