Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Lavkarbo generelt (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Saus/dresseing (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=4702)

Pianoman 18-04-05 22:24

Saus/dresseing
 
Jeg spiser stort sett kjøtt/fisk/fugl og wokkede grønnsaker til middag. Noen som har et par gode råd til sauser/dressinger? Vil ha noe enkelt som ikke tar tid å lage...Blir litt "tørt" med bare grønnsaker og kjøtt.

På forhånd takk!

Aline 18-04-05 22:55

det er en "sausetråd" her inne ;)

http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=4481

Iset 19-04-05 01:27

Hvis jeg ikke gidder å lage saus, bruker jeg ofte rømme med krydder, eller kesam med krydder. Syns det er veldig godt. Blandet ut rømmen/kesamen med masse hvitløkspulver, salt, pepper, evt litt søtstoff og feks dill. Nydelig til laks, og veeeldig godt som pizzadressing til ketolysepizza. :D

Aline 19-04-05 08:42

ja, det er godt :D :ja:

Ruska 19-04-05 08:48

Jeg har helt dilla på stekte sjamignonger stekt i litt smør, salt og pepper og rømme..hmm...:sikle:

Jeg har også brukt kremost med urter (hele boksen inneholder 3 g karbo tror jeg) og jeg bruker halve boksen sammen med svinekoteletter eller kyllingfilet.
Blir ganske kompakt, men en nydelig smak ! Fant den oppskriften under Atkins induksjonsmat :)

Muskat 19-04-05 10:06

Når du wokker har du jo all verdens anledning til å lage saus! Jeg har dilla på kokosmelk for tiden. Bare hell kokosmelk over maten når den er nesten ferdig, klipp litt friske urter oppi (les: frisk koriander), og spis når alt er varmt. DEILIG!

Muskat


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 03:52.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no