![]() |
Lavkarbohuset.no
Tenkte jeg bare skulle dele denne siden med de som ikke har oppdaget den enda. :p
www.Lavkarbohuset.no :D En ganske genial side for oss på lavkarbo. Hvor man får bestilt diverse matvarer. :) Det Adam's brødet kan anbefales på det sterkeste. Og det samme med Pizza deigen. Smaker veldig bra. Og ikke mye karbo i noen av dem. :D |
Sv: Lavkarbohuset.no
Skal lage lavkarbo pizza nå og håper det blir godt. Kjøpt masse fra Adams. Brød og sjokoladekake, sjokoladeplater, "mel" blanding etc :) Hørt mye bra ja...
Skal ha på kjøttdeig, løk, paprika, bacon og skinke på pizzan! MMMMM :) |
Sv: Lavkarbohuset.no
Ett spm. Skal pizzadeigen være klissete og vanskelig å smøre utover? Har den på bakepapir, men den er svært tynn og "deigete"/klissete...Ikke som en brøddeig hvertfall...
|
Sv: Lavkarbohuset.no
Hvordan oppbevarer dere brødet som ikke skal være i kjøleskapet eller plast (og ikke har konserveringsmidler)?
|
Sv: Lavkarbohuset.no
Sitat:
Men jeg setter den et lunt sted ca 20min, før jeg tar på fyllet og steker den så i 30min, slik det står på posen:) |
Sv: Lavkarbohuset.no
Sitat:
Hvilken pizzasaus bruker dere? Jeg kjøpte en helt vanlig pizzasauspose som blandes med kjøttdeigen. Var vel 9 karber pr 100 gram...Tenker det går greit? Tilsatt sukker da, men ganske lite.... Blir pizzaen tynn eller tykk? |
Sv: Lavkarbohuset.no
Sitat:
Oppbevarer knekkebrødene også i slike bokser. |
Sv: Lavkarbohuset.no
Sitat:
Pizzabunnen bli tynn, skjær opp biter og la de hvile litt på rist m/bakepapir før du spiser:) Kos deg, den er nydelig:) |
Sv: Lavkarbohuset.no
var kjempe god bunn! :))
|
Sv: Lavkarbohuset.no
Sitat:
|
Sv: Lavkarbohuset.no
Sitat:
Den er ganske klissete, det er helt riktig. Jeg bomma kraftig første gangen jeg prøvde denne selv, klinka til med kjevla, og det funka ikke. Jeg bruker en stekespade av metall med bittelittegranne olje på. Den blir tynn, det stemmer, så det er vel mer som en italiens pizza enn det vi får på Peppes & co. :) Mvh Jon Sandem Lavkarbohuset Norge |
Sv: Lavkarbohuset.no
Sitat:
Jeg skjærer opp brødet og fryser ned 3 og 3 skiver. Tar de ut et par timer før jeg skal bruke dem, og har da godt og ferskt brød. Skulle jeg få veldig brålyst på brød så funker det helt fint å putter skivene i brødristeren mens de fremdeles er frosne, eventuelt å legge de på rist i stekeovnen på 100-125 grader i noen minutter. Mvh Jon Sandem Lavkarbohuset Norge |
Sv: Lavkarbohuset.no
Sitat:
|
Sv: Lavkarbohuset.no
Sitat:
Mvh Jon Sandem Lavkarbohuset Norge |
Sv: Lavkarbohuset.no
Sitat:
|
Sv: Lavkarbohuset.no
Å herregud det lavkarbobrødet er det beste jeg har smakt! Både jeg og sambo er hekta! <3
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 14:13. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no