Søk i lavkarbosidene: |
![]()
Tilpasset søk
|
|
Lavkarbo generelt Generell diskusjon omkring lavkarbo, lavglykemisk og karbohydratkontrollert kosthold. |
Del denne siden: |
![]() |
|
Trådverktøy |
![]() |
#1 |
Juniormedlem
Medlem siden: Sep 2011
Hvor: Larvik
Alder: 36
Innlegg: 23
![]() |
Lavkarbohuset.noTenkte jeg bare skulle dele denne siden med de som ikke har oppdaget den enda. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert
![]() |
![]() |
#2 |
Juniormedlem
Medlem siden: Oct 2011
Innlegg: 48
![]() |
Sv: Lavkarbohuset.noSkal lage lavkarbo pizza nå og håper det blir godt. Kjøpt masse fra Adams. Brød og sjokoladekake, sjokoladeplater, "mel" blanding etc |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LCHF - Ketogent
![]() |
![]() |
#3 |
Juniormedlem
Medlem siden: Oct 2011
Innlegg: 48
![]() |
Sv: Lavkarbohuset.noEtt spm. Skal pizzadeigen være klissete og vanskelig å smøre utover? Har den på bakepapir, men den er svært tynn og "deigete"/klissete...Ikke som en brøddeig hvertfall... |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LCHF - Ketogent
![]() |
![]() |
#4 |
Seniormedlem
Medlem siden: Feb 2011
Hvor: Lørenskog
Alder: 49
Innlegg: 2.250
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Lavkarbohuset.noHvordan oppbevarer dere brødet som ikke skal være i kjøleskapet eller plast (og ikke har konserveringsmidler)? |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LCHF
![]() |
![]() |
#5 |
Seniormedlem
Medlem siden: Nov 2010
Innlegg: 6.428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Lavkarbohuset.no
Det er sånn den skal være ja |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo
![]() |
![]() |
#6 |
Juniormedlem
Medlem siden: Oct 2011
Innlegg: 48
![]() |
Sv: Lavkarbohuset.no
Ok. Pjuh :P |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LCHF - Ketogent
![]() |
![]() |
#7 |
Juniormedlem
Medlem siden: Oct 2011
Innlegg: 48
![]() |
Sv: Lavkarbohuset.no
Sinkboks/metallboks? |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LCHF - Ketogent
![]() |
![]() |
#8 |
Seniormedlem
Medlem siden: Nov 2010
Innlegg: 6.428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Lavkarbohuset.no
Pizzaausen lager jeg av tomatpure, som jeg blander med oregano,kajenne og litt stevia. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo
![]() |
![]() |
#9 |
Juniormedlem
Medlem siden: Oct 2011
Innlegg: 48
![]() |
Sv: Lavkarbohuset.novar kjempe god bunn! |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LCHF - Ketogent
![]() |
![]() |
#10 |
Seniormedlem
Medlem siden: Feb 2011
Hvor: Lørenskog
Alder: 49
Innlegg: 2.250
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Lavkarbohuset.no
Knekkebrødene er jo greie, men jeg vil ikke dele opp skivene i frykt for at de blir tørre. Eller er det bare hodet mitt som er feil (nok en gang)? |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LCHF
![]() |
![]() |
#11 |
Medlem
Medlem siden: Mar 2011
Innlegg: 152
![]() |
Sv: Lavkarbohuset.no
Hei Tonjenic |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Ingen spesiell, generelt LCHF
![]() |
![]() |
#12 |
Medlem
Medlem siden: Mar 2011
Innlegg: 152
![]() |
Sv: Lavkarbohuset.no
Hei Qlio |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Ingen spesiell, generelt LCHF
![]() |
![]() |
#13 |
Seniormedlem
Medlem siden: Feb 2011
Hvor: Lørenskog
Alder: 49
Innlegg: 2.250
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Lavkarbohuset.no
Så de kan med andre ord ha det i plast i fryseren. Det likte jeg! |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LCHF
![]() |
![]() |
#14 |
Medlem
Medlem siden: Mar 2011
Innlegg: 152
![]() |
Sv: Lavkarbohuset.no
Jepp, i fryseren er det ikke noe problem. Det går vel forsåvidt for en dag på benken også, problemet er at brødet "puster", så hvis det blir liggende for lenge i pose i romtemperatur kan det begynne å "svette". |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Ingen spesiell, generelt LCHF
![]() |
![]() |
#15 |
Seniormedlem
Medlem siden: Feb 2011
Hvor: Lørenskog
Alder: 49
Innlegg: 2.250
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Lavkarbohuset.no
Takker og bukker, nå ble jeg veldig, veldig glad! Og det er alle andre som tror jeg lider veldig av å ikke spise brød (les: jobb). |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LCHF
![]() |
![]() |
#16 |
Juniormedlem
Medlem siden: Oct 2011
Innlegg: 48
![]() |
Sv: Lavkarbohuset.noÅ herregud det lavkarbobrødet er det beste jeg har smakt! Både jeg og sambo er hekta! <3 |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LCHF - Ketogent
![]() |
![]() |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|
![]() |
||||
Tråd | Trådstarter | Forum | Svar | Siste innlegg |
Er det noen her som har prøvd sjokoladekakemix fra både lavkarbohuset og funk.mat? | aldrimerjollycola | Spørsmål om matvarer og oppskrifter | 6 | 14-09-11 22:14 |
Mailkorrespondanse med lavkarbohuset.no | plastbox | Generell diskusjon | 0 | 10-09-11 14:12 |
Brød fra lavkarbohuset | Cherry | Bakst | 42 | 03-09-11 13:34 |
Pizzabunn fra Lavkarbohuset - anbefales! | Jabba | Middag | 75 | 19-08-11 21:32 |