![]() |
Eggerøregryte
Eggerøregryte :p
Ideen har jeg fra mat & helse, men jeg har ikke spist dette siden jeg gikk på induksjonen sist... Ok.
Med denne som frokost er du klar til å møte dagen med et stort smil! :D |
Glimrende variasjon blir å tilsette reker, bacon, skinke, fisk, ost mm...
Pass på at ikke varmen blir for høy, ettersom at du vil ha i deg alt det gode fettet! :ja: |
Yammi HP!Dette skal jeg spise i morgen til frokost..Er nemlig helt ute på kjøret,som vanlig..:hungry: Har lagd noe lignende før også.
|
NAMNAMNAMNAM !!!:sikle:
|
Hva blir for høy varme? Har fått med meg at varmen kan gjøre om fettet til transfett, men hvor høy varme kan jeg bruke!? Er ikke noen mesterkokk akkurat, så all denne kokkeleringen på lavkarbokosthold åpner stadig nye spørsmål for min del...
|
Du må ha det på nesten laveste varme og røre hele tiden,- da går det bra. SÅ lenge det ikke blir varmet opp til over ca 130 grader, så går det fint med hvertfall oliven og raps (men jeg ville ikke hatt rapsolje i denne gryten). :) Men du må røre hele tiden,- og ja, det tar litt lengre tid enn vanlig... ;) Men egentlig så bør jo ikke eggstekes på så veldig sterk varme siden det er masse gode fettsyrer i eggeplommen :)
|
Takk! Da tenker jeg kokken skal få lære seg en ny oppskrift snarest :)
|
Platene våre går fra 0 til 3, og jeg pleier å lage denne sånn rundt 1 ;)
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 12:07. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no