Søk i lavkarbosidene: |
Tilpasset søk
|
|
Lunsj Har du gode tips til lunsjretter på lavkarbokosthold? Gode erstatninger til den tradisjonelle matpakken? Vi er mange som svært gjerne tar i mot tips. |
Del denne siden: |
|
Trådverktøy |
03-03-04, 11:01 | #1 |
Systemutvikler
Medlem siden: Jan 2004
Hvor: Bergen
Alder: 47
Innlegg: 7.502
|
EggerøregryteEggerøregryte
Med denne som frokost er du klar til å møte dagen med et stort smil!
__________________
Noe du lurer på? Sjekk FAQen."Kommunikasjon har ikke bare med offentlig transport å gjøre". |
Min kostholdsfilosofi: Keto |
17-07-04, 20:22 | #2 |
Systemutvikler
Medlem siden: Jan 2004
Hvor: Bergen
Alder: 47
Innlegg: 7.502
|
Glimrende variasjon blir å tilsette reker, bacon, skinke, fisk, ost mm...
__________________
Noe du lurer på? Sjekk FAQen."Kommunikasjon har ikke bare med offentlig transport å gjøre". |
Min kostholdsfilosofi: Keto |
17-07-04, 21:35 | #3 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jan 2004
Hvor: Langt Nord
Innlegg: 1.852
|
Yammi HP!Dette skal jeg spise i morgen til frokost..Er nemlig helt ute på kjøret,som vanlig.. Har lagd noe lignende før også. |
Min kostholdsfilosofi: egenkomponert |
18-07-04, 00:23 | #4 |
Administrator
Medlem siden: Feb 2004
Alder: 67
Innlegg: 16.021
|
NAMNAMNAMNAM !!!
__________________
Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~and never regret anything that made you smile |
Min kostholdsfilosofi: Atkins |
30-11-04, 21:49 | #5 |
Seniormedlem
Medlem siden: Oct 2004
Hvor: Sunnmøre
Alder: 43
Innlegg: 1.241
|
Hva blir for høy varme? Har fått med meg at varmen kan gjøre om fettet til transfett, men hvor høy varme kan jeg bruke!? Er ikke noen mesterkokk akkurat, så all denne kokkeleringen på lavkarbokosthold åpner stadig nye spørsmål for min del... |
Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert sunnkost a la lavkarbo :) |
30-11-04, 21:55 | #6 |
Klar for nytt år!
Medlem siden: Jan 2004
Hvor: Mer sentralt
Innlegg: 12.767
|
Du må ha det på nesten laveste varme og røre hele tiden,- da går det bra. SÅ lenge det ikke blir varmet opp til over ca 130 grader, så går det fint med hvertfall oliven og raps (men jeg ville ikke hatt rapsolje i denne gryten). Men du må røre hele tiden,- og ja, det tar litt lengre tid enn vanlig... Men egentlig så bør jo ikke eggstekes på så veldig sterk varme siden det er masse gode fettsyrer i eggeplommen
__________________
Fremgang er umulig om du gjør ting slik du alltid har gjort ... |
Min kostholdsfilosofi: Lavglykemisk lavkarbodiett fordi det gjør godt |
30-11-04, 22:07 | #7 |
Seniormedlem
Medlem siden: Oct 2004
Hvor: Sunnmøre
Alder: 43
Innlegg: 1.241
|
Takk! Da tenker jeg kokken skal få lære seg en ny oppskrift snarest |
Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert sunnkost a la lavkarbo :) |
30-11-04, 22:54 | #8 |
Systemutvikler
Medlem siden: Jan 2004
Hvor: Bergen
Alder: 47
Innlegg: 7.502
|
Platene våre går fra 0 til 3, og jeg pleier å lage denne sånn rundt 1
__________________
Noe du lurer på? Sjekk FAQen."Kommunikasjon har ikke bare med offentlig transport å gjøre". |
Min kostholdsfilosofi: Keto |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
Trådverktøy | |
|
|