Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Spørsmål om matvarer og oppskrifter (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=128)
-   -   Patè? (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=52003)

karbonull 02-05-12 11:25

Patè?
 
Skal på middag i helgen hvor de serverer patè til forett.. lurer på om dette er lov? er typisk spansk pate...:confused::confused::confused::confused::co nfused::confused::confused:

Kitt 02-05-12 11:52

Sv: Patè??
 
Er ikke pate bare en fin form for leverpostei, da?
Skal ikke være mange karber i en sånn en og som forrett er det vel uansett ikke store biten man får!:p

Yrla 02-05-12 14:47

Sv: Patè?
 
Spis litt av den bare, da vel, om den smaker skummelt:) Du må jo ikke spise den heller. Det er vel mange forskjellige pateer? Vanskelig å vite hvor mye karbo det er i denne.

gamlebyen 02-05-12 14:55

Sv: Patè?
 
Pateer og posteier har ofte en del potetmel eller annen stivelse som bindemiddel. Personlig ville jeg spist med god samvittighet okke som

Yrla 02-05-12 16:10

Sv: Patè?
 
Hvorfor det, gamlebyen?:)

gamlebyen 03-05-12 09:35

Sv: Patè?
 
Det er jo begrenset hvor mye man får i seg. Og burde vel skrevet noe fremfor en del. Dessuten er pateer og posteier snasent!

Dietta 03-05-12 09:41

Sv: Patè?
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av gamlebyen (Innlegg 1342086)
Det er jo begrenset hvor mye man får i seg. Og burde vel skrevet noe fremfor en del. Dessuten er pateer og posteier snasent!


Så lenge det ikke er gåselever :eek:

gamlebyen 03-05-12 09:45

Sv: Patè?
 
Gåseleverpostei er jo helt fantastisk

Dietta 03-05-12 09:51

Sv: Patè?
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av gamlebyen (Innlegg 1342091)
Gåseleverpostei er jo helt fantastisk

NEI :eek:
Klarer virkelig ikke hverken smak eller konsistens. Har fått det servert i Frankrike 3 ganger, på steder som absolutt vet hva de gjør med råvarene, men det hjelper ikke :o Det vokser i munnen, jeg begynner å svette og brekningsrefleksen settes i gang :( Holder meg til leverpostei jeg ;)

gamlebyen 03-05-12 09:53

Sv: Patè?
 
elsker fois grais!
Da jeg var i Paris med jobben i fjor, var det standard forrett. Og confitterte andelår til hivedrett om det var på menyen. Og det var det de fleste stedene vi spiste. Nam, nam!


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 08:33.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no