![]() |
Patè?
Skal på middag i helgen hvor de serverer patè til forett.. lurer på om dette er lov? er typisk spansk pate...:confused::confused::confused::confused::co nfused::confused::confused:
|
Sv: Patè??
Er ikke pate bare en fin form for leverpostei, da?
Skal ikke være mange karber i en sånn en og som forrett er det vel uansett ikke store biten man får!:p |
Sv: Patè?
Spis litt av den bare, da vel, om den smaker skummelt:) Du må jo ikke spise den heller. Det er vel mange forskjellige pateer? Vanskelig å vite hvor mye karbo det er i denne.
|
Sv: Patè?
Pateer og posteier har ofte en del potetmel eller annen stivelse som bindemiddel. Personlig ville jeg spist med god samvittighet okke som
|
Sv: Patè?
Hvorfor det, gamlebyen?:)
|
Sv: Patè?
Det er jo begrenset hvor mye man får i seg. Og burde vel skrevet noe fremfor en del. Dessuten er pateer og posteier snasent!
|
Sv: Patè?
Sitat:
Så lenge det ikke er gåselever :eek: |
Sv: Patè?
Gåseleverpostei er jo helt fantastisk
|
Sv: Patè?
Sitat:
Klarer virkelig ikke hverken smak eller konsistens. Har fått det servert i Frankrike 3 ganger, på steder som absolutt vet hva de gjør med råvarene, men det hjelper ikke :o Det vokser i munnen, jeg begynner å svette og brekningsrefleksen settes i gang :( Holder meg til leverpostei jeg ;) |
Sv: Patè?
elsker fois grais!
Da jeg var i Paris med jobben i fjor, var det standard forrett. Og confitterte andelår til hivedrett om det var på menyen. Og det var det de fleste stedene vi spiste. Nam, nam! |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 08:33. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no