![]() |
Vend i mel, salt og pepper ...
Det er mange oppskrifter som inneholder dette.
Jeg regner med at melet skal gjøre sausen tykkere og i tillegg fordele krydderet bedre. Men hva kan man bruke som erstatning. Jeg trenger noe glutenfritt. Jeg kan jo steke fisk/lever/kjøtt i smør og krydre med salt og pepper og så jevne sausen ferdig senere. Jeg har jbk, men jeg har ikke brukt det til å jevne saus, hvor mye skal jeg bruke? Noen andre alternativer? * vil lage de lekre fiske- og levergrytene mine* |
Sv: Vend i mel, salt og pepper.....
Kokosmel bruker jeg...
|
Sv: Vend i mel, salt og pepper.....
Jeg pleier å bruke en til to ts. med jbk i sauser eller noe annet lignende. Du får nesten prøve deg frem og se når det er nok :) Er som maizena.
|
Sv: Vend i mel, salt og pepper.....
Når eg jevnar sausar brukar eg å koke opp sellerirot i vatn og mose den med stavmiksar.
Super sausjevnar og ganske smaksnøytral :) |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 03:52. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no