Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Spørsmål om matvarer og oppskrifter (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=128)
-   -   Vend i mel, salt og pepper ... (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=52890)

zitapus 21-08-12 00:36

Vend i mel, salt og pepper ...
 
Det er mange oppskrifter som inneholder dette.
Jeg regner med at melet skal gjøre sausen tykkere og i tillegg fordele krydderet bedre.

Men hva kan man bruke som erstatning. Jeg trenger noe glutenfritt.

Jeg kan jo steke fisk/lever/kjøtt i smør og krydre med salt og pepper og så jevne sausen ferdig senere.

Jeg har jbk, men jeg har ikke brukt det til å jevne saus, hvor mye skal jeg bruke?
Noen andre alternativer?

* vil lage de lekre fiske- og levergrytene mine*

kamp 21-08-12 09:07

Sv: Vend i mel, salt og pepper.....
 
Kokosmel bruker jeg...

Jammo 22-08-12 16:17

Sv: Vend i mel, salt og pepper.....
 
Jeg pleier å bruke en til to ts. med jbk i sauser eller noe annet lignende. Du får nesten prøve deg frem og se når det er nok :) Er som maizena.

Mariann S 22-08-12 23:48

Sv: Vend i mel, salt og pepper.....
 
Når eg jevnar sausar brukar eg å koke opp sellerirot i vatn og mose den med stavmiksar.
Super sausjevnar og ganske smaksnøytral :)


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 03:52.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no