![]() |
Torsketunger?
Hei!
Vi har fått torsketunger fra en fisker rett i fra Lofoten. MEN de bør jo tilberedes griljert med mel. Hvordan kan jeg tilberede torsketunger mest mulig lavkarbovennlig?? Har kviet meg for å bruke de, da jeg vet rett og slett ikke hva jeg bør gjøre. Det er jo en skam, for i følge Gubben er torsketunger en delikatesse. Må gjøre noe nå, før de blir liggende for lenge i fryseren. Tusen takk for alle innspill! |
Sv: Torsketunger????
No problem! :) Vi griljerer fisk med malte mandler og raspet parmesanost.Kjøper mandlene ferdigmalte på helsekost. Fisken/torsketungene kan du dyppe i egg og så altså i en blanding av parmesanost og mandelmel (tror vi har hatt litt sitronpepper oppi også). Steker i masse smør med bra varme. Blir supergodt med hjemmelaget remulade til!
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 07:48. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no