![]() |
Spørsmål om proteinpulver
Hej! Jag blir lite förvirrad av detta med proteinpulver - är det bra eller inte? Jag har tagit en dos soyaproteinpulver med fibrer som mellanmål vid 15 tiden varje dag och det har känts bra för mig, men nu läser jag att man inte ska ha soja... blir lite snurrig av detta.
Men - om det nu skulle vara ok med proteinpulver med eller utan soya - vilken sort är ok? Jag tycker inte om sötsmakande sådana. Jag använder en soyaproteindryck från Tahitian Noni och den tycker jag smakar väldigt bra. 1 portion (46 gr pulver) ger 162 kcal / 678 kj 20 g protein 17 g kolhydrater varav 15 g sockerarter 1,5 g fett 1 gr fiber 220 mg natrium 700 mg kalcium Jag har i en skopa Nonifiber i detta i tillägg och blandar med 2,5 dl vatten Ni som kan - verkar det vara en bra sammansättning? //Monica |
Sv: Spørsmål om proteinpulver
Jeg har ikke peiling, men har funnet frem denne tråden, kanskje den kan hjelpe deg? :)
http://forum.lavkarbo.no/showthread....=%2Aprotein%2A |
Sv: Spørsmål om proteinpulver
Tack - det var en låååång diskussion det - vet inte om jag blev klokare då. Vet bara att jag har testat andra proteinpulver förrut och blivit kvalm, men denna dricker jag utan problem. Är lite orolig för de 15 gr sockerarter dock.. det är nog inte tillsatt socker utan naturligt från produkten, men ändå..??:confused:
|
Sv: Spørsmål om proteinpulver
Prøv å finn et proteinpulver med mindre karber. Synes det var veldig mye karber i ditt proteinpulver. Selv bestiller jeg proteinpulver fra ej-shop på nettet. De har et stort utvalg og rimelige priser. Jeg bruker Ultra Whey proteinpulver og det er det bare 3.4 karber i pr porsjon. Helt greie på smak og helt uten soya.
|
Sv: Spørsmål om proteinpulver
Sitat:
Det er ulikt hvordan folk reagerer på soya. Mange tåler det ikke og det finnes mye genmanipulert soya på markedet. En biokjemiker jeg kjenner går så langt som å kalle det gift. Det beste soyaproteinet jeg har brukt er Ketolyse sitt. Det er iallefall ikke genmanilpulert som mye annet der ute er. Torkil har svart tidligere: Sitat:
AT mange ikke tåler det er helt klart og godt dokumentert flere steder. Det er blant de åtte vanligste allergenene. Det er også en del intolerense og overfølsomhet. Flere stoffskifte forum på nettet skriver om akkurat dette, - i tillegg til at det finnes grundig forskning bak Mary Shomon med "The Thyriod Diet" og K.T. Daniel som har skrevet "The Whole Soy Story" og er intervjuet i artikkelen i Mat & Helse 10/05. Sitat:
Det som står i artikkelen er hverken ukjent, nytt eller grensesprengende. Andre må syns eller tro det de vil, men JEG vil iallefall ikke spise ting som KAN gjøre meg verre. Tror kanskje at bruken begrenser seg i og med at mange ikke liker smaken. Jeg mener fremdeles at man ikke behøver å spise soyaprodukter om man kan finne andre produkter en tåler og som funker like bra. I så måte er Valle protein et veldig godt alternativ og det har ikke bismak. Det jeg og andre har testet dette på har funket like bra - om ikke bedre - enn soyaproteinet. Jeg har også brukt Whey/kasein/myse protein med godt resultat. Det er det jeg bruker om jeg lager meg en shake etter trening. Har også brukt det som erstatning for mel i brød. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 05:04. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no