Vis enkelt innlegg
Gammel 18-01-11, 16:21   #27
Nerthus
Seniormedlem
 
Nerthus sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Østlandet
Alder: 54
Innlegg: 6.244
Nerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastisk

Sv: Meirerismør til steking? (lchf)

Opprinnelig lagt inn av Zillah, her.

"Vanlige" margarinar går det som regel fint an å steike i (sånn frå eit reint teknisk-ikkje-sunnhetsmessig perspektiv), men light-margarinar er ikkje eigna til steiking, for der er fettet bytta ut med skummamjølkpulver og gelatin og fåglarna veit kva, så det blir berre gugge i panna. Altså skilnad på soft flora og soft light og tilsvarande.

Ok mulig jeg har misforstått her - men temaet TS startet med var vel bremykt - som ikke er et lettprodukt

Nerthus er avlogget   Min kostholdsfilosofi: På sukkerkjøret etter røykeslutt :/ Svar med sitat