Vis enkelt innlegg
Gammel 19-01-11, 12:35   #7
Gracella
Seniormedlem
 
Gracella sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Finnmark
Innlegg: 2.881
Gracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt av

Sv: Hvordan regne ut karb i en vare på vekten?

Det som også er lurt å gjøre, er å skrive opp ca hvor mye man pleier å spise av en matvare og hvor mange karber dette utgjør.
F.eks hvis du veier opp en bukett blomkål og regner ut karbeinnholdet i denne, så vet du til neste gang hvor mye karber det er i 1-2-3-4 buketter på den størrelsen.
Spiser du tomat, vel, vei opp hvor mye du pleier å ta.

Ellers kan du godt gjøre overslag:
1 egg: ca 0.5 g hvis det er et lite egg, ca 1 g hvis det er et stort egg
1 dl fløte er ca 100 g fløte.

Det er ikke millimetermål dette går på, det er litt slingringsmonn her

__________________
”Hvis det ikke er meningen at vi skal spise dyr, hvorfor er de da lagd av kjøtt?”-Homer Simpson

Gracella
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=29970
Gracella er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ferdig på Ketolyse, nå lavkarbokosthold Svar med sitat