Vis enkelt innlegg
Gammel 12-02-11, 09:57   #9
Gracella
Seniormedlem
 
Gracella sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Finnmark
Innlegg: 2.881
Gracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt av

Sv: Trenger litt hjelp ... (Om sukkeralkoholer i sjokolade)

Opprinnelig lagt inn av BitTorres, her.

Ifølge "kostdoktorn" kan halvparten av sukkeralkoholene bli til vanlig sukker i kroppen, derfor får flere problemer med vekte pga av godteri som inneholder det som skal være "safe".

Det kommer an på typen sukkeralkohol.
Xylitol og sorbitol er to slike. Er noe søtet med de, må/bør man regne med i alle fall halvparten av de karbene de utgjør.

__________________
”Hvis det ikke er meningen at vi skal spise dyr, hvorfor er de da lagd av kjøtt?”-Homer Simpson

Gracella
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=29970
Gracella er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ferdig på Ketolyse, nå lavkarbokosthold Svar med sitat