Vis enkelt innlegg
Gammel 13-02-11, 10:10   #9
Gracella
Seniormedlem
 
Gracella sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Finnmark
Innlegg: 2.881
Gracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt av

Sv: Miracle Fruits

Opprinnelig lagt inn av Nicpins, her.

En annen sånn miracle fruit-lignende opplevelse får man hvis man drypper litt balsamicoeddik over jordbærene og lar dem stå og marinere ei stund...

Etterpå får du en smaksopplevelse som bare kunne ha vært beskrevet av Roald Dahl i Charlie og sjokoladefabrikken. Det smaker ALT. Bare eksploderer av tusen forskjellige smaker inni munnen, jordbær, bringebær, fersken, vanilje, sjokolade, champagne, blåbær... Bør prøves! Broren min (som faktisk er master chef på ordentlig og i virkeligheten ) sier at det handler om et fenomen som kalles komplimentærsmaker.

Vi pleier å ha Sweet Balsamico på vaniljeis!! Det også blir som en slags sjokoladesmak, bare mye bedre, mmmmm

__________________
”Hvis det ikke er meningen at vi skal spise dyr, hvorfor er de da lagd av kjøtt?”-Homer Simpson

Gracella
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=29970
Gracella er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ferdig på Ketolyse, nå lavkarbokosthold Svar med sitat