Sv: Da har eg begynt!!
Opprinnelig lagt inn av Devore, her.
Kvifor svinekjøttdeig? Er det ikkje ca 9% fett og 19% protein? Tenker på Skaldeman sin regel... Må jo spørra! "That's how you learn, stupid! By asking!!" 
Og når ein gratinerar blomkål? Da kokar ein han fyrst? Eller? Er virkelig ikkje noko kokk!! 
Jo - men sammen med eggeplomme og fløte får du en perfekt fordeling av næringsstoffer bare i selve kjøttkakene Jeg liker også konsistensen i svinefarsen - det er tyngre å jobbe med kjøttdeig og ikke minst karbonadedeig. Venter på å få tilbake boka mi så om jeg finner årsaken til at han bruker svin så skal jeg dele 
Gratinert blomkål trenger du ikke koke først. Del opp i buketter og ha i som du ville hatt i gratinerte poteter: Feks fløte, vann, litt grønnsaksbuljong, hvitløk hakket, urter osv, med ost på toppen. Du kan sikkert søke opp gratinert blomkål hvis du ønsker en detaljert oppskrift - jeg lager stort sett ting litt på feelingen 
Her er en tråd, du finner ørten andre om du søker på gratinert blomkål øverst til venstre på skjermen 
|