Vis enkelt innlegg
Gammel 22-03-11, 00:30   #1
Gracella
Seniormedlem
 
Gracella sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Finnmark
Innlegg: 2.881
Gracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt av

Nydelige oppskrifter

Har sittet og sett på "Come dine with me" og latt meg imponere over Sabrina Ghayours matlaging.
Hun har en blogg her:
http://sabrinaspassions.blogspot.com/

Ikke alt er lavkarbo, men de fleste vil enkelt kunne konvertere en del av oppskriftene (særlig de i fra middelhavet (eller Iran)) til lavkarbo.

Hun har også en kokkespalte her: www.foodepedia.co.uk (har ikke sjekket den ut enda, men med tanke på hva jeg har sett i dag, så er det lovende)

Dette er altså ikke lavkarbo, men kutt ut sukkeret og reduser på andre høykarbomatvarer, så vil det gå greit å spise en gang i blant. Det meste så ok ut for meg.

__________________
”Hvis det ikke er meningen at vi skal spise dyr, hvorfor er de da lagd av kjøtt?”-Homer Simpson

Gracella
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=29970
Gracella er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ferdig på Ketolyse, nå lavkarbokosthold Svar med sitat