Vis enkelt innlegg
Gammel 24-03-11, 10:04   #4
Gracella
Seniormedlem
 
Gracella sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Finnmark
Innlegg: 2.881
Gracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt av

Sv: Peiling på øl?

Det er nok for mye karber i øl/sterkøl til at det hører hjemme på ketolyse.

"Amerikansk light-øl inneholder like mye alkohol som vanlig norsk pils, men det har lavere sukkerinnhold. Ølet er med andre ord høyere forgjæret, noe som betyr at mer sukker er omdannet til alkohol."
http://www.h-a.no/Kultur/Matdrikke/%...true&tabId=203

Lite-øl er jo ikke sterkere enn vanlig øl, så jeg tviler på at sterkøl (i klassen 8-10%??) inneholder noe særlig mindre karber enn vanlig øl. Men jeg er ikke sikker, altså.

__________________
”Hvis det ikke er meningen at vi skal spise dyr, hvorfor er de da lagd av kjøtt?”-Homer Simpson

Gracella
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=29970
Gracella er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ferdig på Ketolyse, nå lavkarbokosthold Svar med sitat