Vis enkelt innlegg
Gammel 24-03-11, 11:33   #1
Gracella
Seniormedlem
 
Gracella sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Finnmark
Innlegg: 2.881
Gracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt av

Fetafylt paprika, forrett eller snacks

http://www.channel4.com/4food/recipe...a-rolls-recipe

Denne var kjempegod.
Jeg hadde ikke den typen paprika, men brukte snackpaprika.
Denne delte jeg på langs, freste litt i olje så den ble litt myk. Så hadde jeg i fyllet, la den andre delen av paprikaen på som et lokk. Settes kjølig før servering. Kan deles i mer spisevennlige deler slik at det blir fingersnacks

Oppskriften på norsk:
2 stk snackpaprika
ca 100 g fetaost (naturell)
1 ss olivenolje
1 ss sitronsaft
1 ss tyrkisk yoghurt
1 toppet ss hakket mynte (fersk) eller 1-2 ss tørket mynte
1 toppet ss pinjekjernenøtter (ta to ss ) Skulle vært hakket, men det glemte jeg. Godt var det uansett...
Smakes til med nykvernet sort pepper.

Paprikaen kan sikkert være fersk og trenger ikke en omgang i panna, men det var godt. Kan sikkert grille den kjapt også.

Fetaosten moses med en gaffel, tilsett olje, sitron og yoghurt og bland godt.
Tilsett krydderet. Fyll på (eller inni) parikaen, sett kjølig en stund.

Veldig friskt og godt. Men jeg synes jo at all midtøstenmat er godt, da

__________________
”Hvis det ikke er meningen at vi skal spise dyr, hvorfor er de da lagd av kjøtt?”-Homer Simpson

Gracella
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=29970
Gracella er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ferdig på Ketolyse, nå lavkarbokosthold Svar med sitat