Sv: Tips til nybegynnere
Opprinnelig lagt inn av Dolsi, her.
Vet ikke helt hva jeg skal følge jeg. Ble bare så jeg skrev Fedon her.
Har vel troen på å bruke sunn fornuft.
Jeg er utdannet kokk og kan mye om kosthold, proteiner og karbohydreter osv.
Jeg tenker at jeg skal holde meg på ganske lite karbohydrater,men heller ikke veldig mye fett. En mellomting liksom og da tenker jeg at Fedon kanskje er greia 
Ellers så har jeg også bestilt meg en lavkarbobok i dag, den er av Ulrikka Davidsson. Håper det er noe av samme greia da og at det kan være rett for meg.
Hei,
Atkins og Fedon er plassert i hver sin ende på lavkarbo skalaen…
Lavkarbo er en paraplybetegnelse på karboreduserte kosthold med et inntak fra tilnærmet null til 150 kh pr dag (Sverige og VOF’s definisjon 0-100Kh).
Jo mindre kh dess mer fett, energien må jo komme fra andre steder når man kutter på kh.
Anbefaler at du tar deg en tur innom denne tråden, der er det en mer omfattende definisjon på lavkarbo i tillegg til masse annen nyttig lavkarbo informasjon.
Til alle nybegynnere på lavkarbo…
|