Vis enkelt innlegg
Gammel 16-04-11, 21:12   #3
Gracella
Seniormedlem
 
Gracella sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Finnmark
Innlegg: 2.881
Gracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt av

Sv: Fedons mandelkjeks (for alle filosofier)

Nei, det vet jeg ikke.

Det jeg kanskje bør understreke, er at de MÅ stå og avkjøles før man flytter på de. De er veldig porøse i det man tar de ut av ovnen og smuldrer opp!

Jeg tror at dette er det nærmeste man kommer "steinalderkaker"; nøtter (mandler) og fett + den søtningen de kanskje fikk tak i (honning).
Tror at det er mandlene og smøret som "utgjør" kjeksene, så det burde gå med stevia.

Jeg har forresten aldri lagd de uten kanel.

__________________
”Hvis det ikke er meningen at vi skal spise dyr, hvorfor er de da lagd av kjøtt?”-Homer Simpson

Gracella
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=29970
Gracella er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ferdig på Ketolyse, nå lavkarbokosthold Svar med sitat