Sv: Nybegynner med spørsmål
Opprinnelig lagt inn av Livepive, her.
hva med grønnsaker? ser jo at det er del karbohydrater, spesielt i rotgrønnsaker. Hører folk si at man skal spise grønnsaker som vokser oppå jorda, ikke nedi..
Også er det forholdet mellom fett/karbo/protein.. Mange matvarer inneholder mye fett, men lite karbo, eller mye protein, og mye fett, men lite karbo. Er det noe man skal tenke der? Hører folk si forskjellig der også.
Har laget et hefte med huskeregler, godkjent mat, oppskrifter, handlelister (da det er mye nytt som skal inn på kjøkkenet) + +, men mangler fortsatt litt kunnskap 
Jeg antar du har kjøpt inn den nye atkinsboka? Du får svar på mesteparten av spørsmålene dine der - men man må gjerne lese gjennom et par ganger først (egenerfaring) 
I hovedsak skal du kun konsentrere deg om å spise minst mulig karbo (jfr atkins), jevnt med protein (står mengde i boka) og godt med fett. Drikk mye vann! Hold deg til mest mulig ren mat. IKke tenk på ALT annet du kan måtte møte på underveis da blir du bare forvirret 
En ting av gangen!
|