Sv: Hvordan pynter du lavkarbo bløtkake?
Opprinnelig lagt inn av Shamu, her.
Hmm... det hørtes jo genialt ut!
Hvor mye natreen feks bør jeg ha oppi? Flytende eller pulver?
Og hvor lenge kan denne stå?
Kan jeg bake bunnen og lage kremen og oppbevare det i kjøleskapet til mandag?
Smak deg fram når du søter vaniljekremen - det er veeeeldig godt Jeg liker også å ha oppi en klatt med meierismør tilslutt (rør inn når du tar kjelen av plata. Usalta er anbefalt, men jeg liker hva vanlig meierismør gjør med smaken). Jeg bruker flytende natreen - gjerne sammen med sukrinmelis - men har laget med kun natreen også.
Den kan stå noen dager i kjøleskap. Du kan helt klart lage i dag og oppbevare til mandag. Jeg har pleid og lage helles nøttemarengs med vaniljekrem (oppskrift her inne) og den holder seg fint en liten ukes tid. (Hvis den overlever MEG så lenge da... )
|