Vis enkelt innlegg
Gammel 27-05-11, 13:51   #2
Gracella
Seniormedlem
 
Gracella sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Finnmark
Innlegg: 2.881
Gracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt av

Sv: Tips til reketilbehør

Denne retten pleide jeg å lage før, den er veldig god.
(ca 2 personer)

3 dl kokt kald ris
1 dl majones
1 dl rømme
1-2 ts karri
en bit purre, finstrimles
en bit agurk, hakkes i terninger
1 grønn paprika, hakkes i terninger
1 grønt syrlig eple, rives i strimler
0,6 kg reker med skall. Skrelles.
sitronskiver og evt litt dill til pynt.

Bland majones, rømme og karri. Ha i purre, eple, agurk og paprika.
Rør inn risen og til sist de pillede rekene.
Pyntes med sitronskiver og evt dill. Server med loff og salat.

For å gjøre denne mer lavkarbo, er det jo bare å kutte ut/kutte ned på risen og man trenger heller ikke servere brød/loff til. Eller man bruker Nannahs lyse brød eller osteknekkis...
Jeg ville kuttet ut risen og hatt rød og gul paprika i tillegg. Og jeg ville sikkert hatt litt mer reker...

Eplet ville jeg tatt med, evt bare brukt et halvt eple. Det gir veldig god smak til retten!
Alle mengder kan reguleres etter smak og behag, selvfølgelig :-)

__________________
”Hvis det ikke er meningen at vi skal spise dyr, hvorfor er de da lagd av kjøtt?”-Homer Simpson

Gracella
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=29970

Sist redigert av Gracella : 27-05-11 kl 15:29.
Gracella er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ferdig på Ketolyse, nå lavkarbokosthold Svar med sitat