Vis enkelt innlegg
Gammel 28-06-11, 21:16   #3
Gracella
Seniormedlem
 
Gracella sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Finnmark
Innlegg: 2.881
Gracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt av

Sv: Karber i hodekål

Jeg spiser får-i-kål, mest kjøtt og noe av kålen. Går ikke ut av ketose av den grunn.
Du skal sikkert ikke spise dette så ofte, så jeg vil si at du kan spise dette en gang i blant.
5 g karber pr 100 g vare er for meg en "hverdagsrettesnor" og ellers må man bare se på hva det er man spiser. Spiser bønner og erter fra tid til annen, da ser jeg mest på at de har lav GI.

MEN: Hvis du akkurat har begynt på ketolyse (mindre enn 4-6 uker), så vil jeg sterkt anbefale deg å følge boka og heller ha "ikke helt lovlige" matvarer på ventelisten. Dette for at kroppen skal komme skikkelig i gang med fettforbrenningen og bli vant til å bruke ketoner.

__________________
”Hvis det ikke er meningen at vi skal spise dyr, hvorfor er de da lagd av kjøtt?”-Homer Simpson

Gracella
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=29970
Gracella er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ferdig på Ketolyse, nå lavkarbokosthold Svar med sitat