Karry-reker m/blomkål
1 Blomkålhode skæres i skiver.
Fjern midtstilken så bukettene løsner. Kok i litt lettsaltet vann i ca 6 min eller til nesten såpass mørt som du vil ha det .
1 boks med reker skylles og legges i bunnen av en form sammen med 100 gr smør, 2 ts karry og et knust hvitløksfedd eller to.
Når blomkålen er ferdig legges denne over rekene. Sett lokk på og la stå i et par min. Til smøret har smeltet og rekene har fått lunk.
Rør om og spis...gjerne med en rømmeklatt og en Lindberg- eller soyabrødskive ved siden av.
Litt snaddermat.
__________________
2007 var mitt år. 2008 ble enda bedre og 2009 var topp. 2010 ble et blandingsår, men nå kommer et fantastisk 2011 Prøver igjen for 2012... og på nytt i 2013...så kom 2014 med masse glede og tre nye barnebarnog nå er det 2017 og enda to nye barnebarn
|