Sv: Medisinmannen tvinger meg på diett. Trenger litt hjelp ;)
Opprinnelig lagt inn av Camomilla, her.
Oj, ja det var litt av en blekke 
Beklager 
I forbindelse med baking, er det et par ting jeg er usikker på se. Jeg burde vel egentlig ringe opp denne legen og høre hva som faktisk omfattes av brød-"forbudet", men det er kanskje noe folk her har peil på?
Jeg mener, hvetemel og korn generelt er vel greit, men så kommer det noen (for meg) tvilstilfeller. Kli, feks. Og ris, det er da korn egentlig? Og slike ting som hampfrø og gresskarkjerner. Finnes det en noenlunde grei oversikt over hva som bør sorteres under brød-relatert og hva som faller utenfor?
Dette handler nok om å finne ut av evt allergi/intoleranse.
Opprinnelig lagt inn av Camomilla, her.
Regner med at du ønsker deg konkrete råd til hva du skal spise til disse "vanskelige" måltidene Jeg er ei lita dame, og lunsjen min så i går slik ut: En stor løkpølse, salat med fetaost, oliven, 1 kokt egg, tsatziki. Idag spiste jeg en lignende salat, 2 hjemmebakte kjeks med godt med brie på. Andre dager er det karbonade med løk, godt med rømme og en halv tallerken eggerøre. F.eks. Nå er jeg så heldig å ha en kantine å plukke fra, men lenge lagde jeg matpakker også. Da gikk det mye i porsjonsomeletter (med skikkelig spekepølse eller annet kjøtt som metter godt), roastbiff og remulade, middagsrester (jeg har spist biff med kryddersmør til frokost også - mange ganger), spekemat og rømme, kokte egg ... det er jo så mye godt 
Jo, mye godt, absolutt. Men mye fett og annet man ellers blir advart mot?
Greit at jeg må spise annerledes for å finne ut hva som feiler magen, men er det verdt det å spise på seg hjerteinfarkt?
Evt er det her kunnskapsmangelen slår inn. Opplys meg gjerne, noen 
(Det er mye hjerte- og kartrøbbel i familien, så dere får unnskylde meg om jeg er litt overpåpasselig..)
|