Opprinnelig lagt inn av Kitt, her. Måfå? her er da ingenting på måfå? Vet du, det kommer nok helt an på hvor mange karber man spiser, hvor mye proteiner man vil ha og om man gidder å telle! Noen teller alt! De aller fleste holder øye med karber og proteiner for så å fylle på med fett til det butter og noen teller/tenker kun på karbene! Optimal fordeling på LCHF/ketolyse sies å være 75%fett, 20% proteiner og 5%karber. Noen følger det slavisk, andre er ikke fullt så nøye! En klok dame(Guru- Gerd) sa en gang: når du tror du har fått i deg nok fett, ta litt til!
Opprinnelig lagt inn av Kitt, her.
Måfå? her er da ingenting på måfå? Vet du, det kommer nok helt an på hvor mange karber man spiser, hvor mye proteiner man vil ha og om man gidder å telle! Noen teller alt! De aller fleste holder øye med karber og proteiner for så å fylle på med fett til det butter og noen teller/tenker kun på karbene! Optimal fordeling på LCHF/ketolyse sies å være 75%fett, 20% proteiner og 5%karber. Noen følger det slavisk, andre er ikke fullt så nøye! En klok dame(Guru- Gerd) sa en gang: når du tror du har fått i deg nok fett, ta litt til!
Gerd