Tråd: Lite karber
Vis enkelt innlegg
Gammel 01-09-11, 18:28   #8
Nerthus
Seniormedlem
 
Nerthus sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Østlandet
Alder: 54
Innlegg: 6.244
Nerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastisk

Sv: Lite karber

Opprinnelig lagt inn av tinamejo, her.

TUSEN TAKK Nerthus, for kjempegode svar!!!!
Ok. Jeg er fattig student nå, men får penger på mandag - da skal jeg handle inn cottage cheese, kylling, ost, og ja.. MER mat enn jeg har nå. Ser det er litt skralt nå..
Jeg har cocosa i skapet, den grønne - kan prøve den i te f.eks? Eller som pålegg på knekkebrødene jeg skal lage i helga.. Jaaaaaa.. Går det an å spise sånn fleskepølse som pålegg, er det en god fettkilde?
Med lavkarbopasta mener jeg reell pasta, med 5karber i. Kjøpte det på Kinsarvik tror jeg, smakte helt som vanlig pasta..
Jo, de har laktosefri fløte. Og rømme også faktisk. Og naturell yoghurt. Må bare benytte meg av de tingene..

Grønn cocosa har smak av kokos, så tenk over om det passer med litt kokossmak når du bruker den

Rema har nakkekoteletter til 40 kr kiloen, kjøttdeigen koster slikk og ingenting, de har fersk laks (sånn i grill form) til lavere pris enn i ferskvaredisken, røykalaks til 18 kr pr 100 g (holder til to frokoster for meg sammen med eggerøre av to egg), mega har stadig vekk tilbud på salater og grønnsaker....få litt oversikt over hvor de har de rimeligste råvarene og har du fryser kan du fryse ned så du har noen uker.

Fleskepølse er genialt som pålegg, jeg har til og med majones på

Nerthus er avlogget   Min kostholdsfilosofi: På sukkerkjøret etter røykeslutt :/ Svar med sitat