Vis enkelt innlegg
Gammel 05-09-11, 15:20   #3
arnakristin
Seniormedlem
 
arnakristin sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2008
Hvor: Drammen
Innlegg: 2.035
arnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt av

Sv: Nybegynnerspørsmål

Hei,
Lavkarbo er så mangt, du sier ingenting om hvilken ende av lavkarboskalaen du ligger – så avgjørelsen er helt opp til deg. Når det gjelder posesauser så innholder de fleste mel, slivelse og sukker og derfor ikke akkurat lavkarbovennlige.

I nybegynnertråden ligger det blant mye annet nyttig linker til forumets samletråder for ulike oppskrifter, bl.a.:

Våre fantastiske lavkarbosauser

Kanskje du finner en pizzabunn som faller i smak her i: Den store pizza-tråden
Tips hentet fra grønnsaksamletråden
…aubergine som pastaerstatter
…blomkålbuketter som ”pasta” i ostesaus
”Pasta”-salat
Squash carbonara – ”pasta lookalike” (m bilde)
Squash bolognese
Squash ala bolognese
Vegetarisk lavkarbo-carbonara
Carbonara med squash-tagliatelle
Blomkål bolognese

arnakristin er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ketolyse Svar med sitat