Vis enkelt innlegg
Gammel 15-09-11, 21:39   #11
Nerthus
Seniormedlem
 
Nerthus sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Østlandet
Alder: 54
Innlegg: 6.244
Nerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastisk

Sv: Hvordan få fløten tykk?

Opprinnelig lagt inn av Tonje!, her.

Lagde aubergine-grateng i dag. Smakte veldig godt, men som alltid får jeg ikke fløten tykk. Det står i oppskriften at man skal koke fløtesausen inntil den tykner, men jeg skjønner ikke helt, for det skjer jo aldri? Etter å ha kokt en stund er den jo fortsatt like tynn som den var i starten.

Hva gjør jeg galt?

Husk at det er mye vann i auberginen som sikkert hjelper på å vanne ut fløten

Nerthus er avlogget   Min kostholdsfilosofi: På sukkerkjøret etter røykeslutt :/ Svar med sitat