Vis enkelt innlegg
Gammel 05-10-11, 15:04   #5
Nerthus
Seniormedlem
 
Nerthus sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Østlandet
Alder: 53
Innlegg: 6.244
Nerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastisk

Sv: 30+ kg ned..

Opprinnelig lagt inn av hallgeirg, her.

Jeg begynner på ketolyse kommende mandag. Jeg har vært på lavkarbo før, men mista litt konsentrasjonen etter 2 mnd og var ikke helt ferdig.

Denne gangen kommer jeg til å være strengere, hardere og trene mer. Og jeg kommer til å dokumentere alt på bloggen min.

Jeg skal ned 30kg+ og legger press på meg selv, slik at om jeg klarer det så får jeg en premie..

Nå vet ikke jeg hva du mener med strengere og hardere, men du MÅ ikke være streng og hard på lavkarbo - annet enn å holde seg unna høykarbomat Vær bevisst på og lese mye om lavkarbo, og ikke minst hente matinspirasjon fra de uttallige bloggene som finnes i dag. Planlegging er egentlig hele alfa og omega når det gjelder kostomleggin.

Husk og ikke overdriv treningen de første par, tre ukene, det kan gi en liten downer. Tren heller lett og ofte, istedet for steinhardt og sjeldnere.

Det hjelper nok også med en blogg der du kan bekjenne hva du har gjort de siste dagene. Hva med og ta opp temaer som feks bakgrunn for at du mista konsentrasjonen etter to mnd sist? Det kan jo hjelpe deg med litt refleksjon, samtidig som det virkelig vil hjelpe andre som leser om dine erfaringer også

Nerthus er avlogget   Min kostholdsfilosofi: På sukkerkjøret etter røykeslutt :/ Svar med sitat