Vis enkelt innlegg
Gammel 16-11-11, 08:41   #6
Gracella
Seniormedlem
 
Gracella sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Finnmark
Innlegg: 2.881
Gracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt av

Sv: Lavkarbo - en prosess?

Jeg lurer på om ikke Montignac har noen teorier om akkurat dette som trådstarter spør om??
Synes å huske at han snakket om å spise karborikt til frokost og karbofattigt resten av dagen - men det er IKKE likegyldig HVA man spiser resten av dagen. Her må man vite hva man gjør, så det er bare å lese boka hans ("Jeg spiser, altså er jeg slank", tror jeg at den het)

Nå er det maaaange år siden jeg leste den boka, men jeg mener å huske noe om franske kvinner som spiste (en!!) croissant til frokost, lunch var salat og fett (olivenolje/nøtter) middag og kvelds husker jeg ikke, men det var nok kjøtt/fisk salater og ost.
(Lurer på hvordan noen klarer seg på en croissant til frokost? Jeg gaflet glatt i meg hele pakken på 6 stk - og det var de med sjokolade inni! . Og det var etter frokosten, sammen med noen kopper kaffe )

http://www.montignac.com/en/the-conc...tignac-method/

__________________
”Hvis det ikke er meningen at vi skal spise dyr, hvorfor er de da lagd av kjøtt?”-Homer Simpson

Gracella
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=29970
Gracella er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ferdig på Ketolyse, nå lavkarbokosthold Svar med sitat