Vis enkelt innlegg
Gammel 19-11-11, 16:01   #12
Gracella
Seniormedlem
 
Gracella sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Finnmark
Innlegg: 2.881
Gracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt av

Sv: De har ikke smør på butikkene, hva er lurest å steke i?

Opprinnelig lagt inn av Imse, her.

Så lenge man får tak i fløte så. Men det er mangel på smør pga mindre fløte... Men skulle butikken faktisk ha igjen fløte/rømme og ikke smør, så er det supert å kunne lage eget smør. Det tar maks 10 minutter og er kjempegodt!

Kan man bruke fløte som har vært frosset? Synes det ikke alltid er like lett å piske krem av fløte som har vært frosset.
Og hvordan er holdbarheten på hjemmelaget i forhold til datostemplingen på fløtepakken?
Har fryseren "full" av pakker som nesten er gått ut på dato og som jeg hadde tenkt til å bruke i sauser og gryter. Kunne vært artig å lagd smør hvis det går.

__________________
”Hvis det ikke er meningen at vi skal spise dyr, hvorfor er de da lagd av kjøtt?”-Homer Simpson

Gracella
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=29970
Gracella er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ferdig på Ketolyse, nå lavkarbokosthold Svar med sitat