Vis enkelt innlegg
Gammel 22-11-11, 17:42   #4
Gracella
Seniormedlem
 
Gracella sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Finnmark
Innlegg: 2.881
Gracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt av

Sv: Hva skal jeg lage til jul i år?

Jeg har hatt et prosjekt med å lage hvitvinseddik og tenkte jeg skulle lage ting på glass som kunne være sammen med eddiken.
Dessverre ser det ut til at det fremdeles er mer vin enn eddik (merkelig nok..), men jeg ville likt å fått kryddeloljer, syltede grønnsaker/krydder eller spesielle eddiker, med eller uten "mat" oppi.
Synes slikt er veldig spennende.

Et år bakte jeg brød i terrakottapotter og gav vekk, det var også godt og populært.

__________________
”Hvis det ikke er meningen at vi skal spise dyr, hvorfor er de da lagd av kjøtt?”-Homer Simpson

Gracella
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=29970
Gracella er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ferdig på Ketolyse, nå lavkarbokosthold Svar med sitat