Vis enkelt innlegg
Gammel 28-12-11, 16:20   #4
Nerthus
Seniormedlem
 
Nerthus sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Østlandet
Alder: 54
Innlegg: 6.244
Nerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastisk

Sv: Vanskelig spørsmål (skogsopp/sjampinjong)

Enig med resten - champignon går fint og bruke, husk salt/pepper og smør når du steker for å få fram smaken.

Ellers er jeg blitt stor fan av aromasoppen, som ligner på champignonen, men er mye mørkere.

Er det i sesong, kan du blande en håndfull kantaraller sammen med champignonen, bare husk at den er ganske så smakssterk, og ikke alle er fan av kantarell

Fy søren nå fikk jeg også lyst på sopp-stuing....

Nerthus er avlogget   Min kostholdsfilosofi: På sukkerkjøret etter røykeslutt :/ Svar med sitat